Examen!

Det är söndag kväll men det känns fortfarande overkligt att jag har tagit examen från fysioterapeutprogrammet nu! Så himla konstigt att inte ha någon skola att gå till imorgon. Istället ska jag flyttpacka och handla lite grejer på IKEA. 
 
I onsdags var jag på "Spex på Rex", en traditionell sittning med trerätters-middag som avslutas med att termin 5 spexar för/om oss i termin 6. Mycket trevlig och go stämning var det, och maten smakade supergott. Dagen därpå blev vi bjudna på tårta av skolan samtidigt som vi utvärderade programmet. Och så kom fredagen, den stora examensdagen. Jag hämtade mamma och pappa på flygplatsen på förmiddagen, och sedan började ceremonin klockan 14 på eftermiddagen. Även Mona och Lova kom, och så Patrik förstås :) Så kul att ha några av sina nära och kära på plats. Efter examensfikat åkte jag, mamma och pappa till Pinchos för att äta middag tillsammans med Robert, Ramnik, Amelie och Judith. 
 
Min fina klass :)
 
Under examensdagen fick jag jättefina examenspresenter. Bland annat ett presentkort på Jysk som lämpar sig väldigt bra nu när det vankas flytt till en mycket större lägenhet än vi bor i nu. Fick också en Marimekko-skål från Iittala, pengar, en ljuslykta och en jättefin kruka med dekorationskvistar till :) Så himla himla fint alltihop, känner mig så tacksam! 
 
Igår, dagen efter examen, gick jag på stan med mamma och pappa. Vi åt lunch på Vezzo och fikade på Espresso House. Vi var även en sväng på Intersport Mariedal. På kvällen drog vi hem till Robert och åt plockmat. Så det blev en riktigt härlig dag med massa god mat. 
 
Imorse skjutsade jag mamma och pappa till flygplatsen. När jag kom hem var jag trött så jag sov några timmar till, och gick inte upp ur sängen förrän närmare 12.30. Sedan har jag bara degat i soffan hela dagen. Jag och Patrik stekte pannkakor till middag som åts med sylt och grädde. Mycket mer än så har vi inte åstadkommit :) 
 
Behöver nog några dagar till för att förstå att jag är färdig med fysioterapeutprogrammet, och ytterligare 3 års studier på universitet. Känner mig väldigt stolt över att ha pluggat på universitet i sammanlagt 7 år och tagit totalt 420 högskolepoäng, utan att ha gjort en enda omtenta. Men nu är det dags att börja jobba och "göra rätt för sig" ;)
 
Nästa gång jag skriver bor jag i Kiruna. Vi hörs! :) 
 
 
 

RSS 2.0