Första maj 2017.

Hej hej och glad valborg/första maj!
Idag har jag varit ledig så jag har flyttpackat en del. Har sagt upp lägenheten på Liljansberget och ska tillbringa sommaren uppe i Kiruna. Sedan får vi se vad det blir för boende till hösten... Nästa helg har vi planerat att köra upp ett släp till Kiruna och första juni kommer jag troligtvis flytta in i ett korridorsrum (gärna på Nydalahöjd men får se vart det blir). 
 
Nu är det en vecka kvar tills jag fyller år. I år blir jag 27 men busschauförren i Kiruna trodde inte på att jag behövde vuxenbiljett (vilket man gör om man är över 25) när vi skulle till Björkliden häromveckan. Haha. Så det känns ju bra i alla fall. Om jag fick önska mig något skulle det nog vara:
 
Iittala teema, mugg/kopp i Pearl Grey, 0,3 l
Har två stycken redan men vill gärna ha fler för de är så fina och goda att dricka ur.
 
 Camelbak Forge Vacuum, kaffemugg, 0,4 l
Perfekt att ha i bilen eller till skolan.
 
 Morgonrock i linne från H&M.
Så fin och mysig ♥
 
 En pulsklocka som kan lagra information om puls och läggas in i dator/mobil. Fast det kan kanske alla pulsklockor nu för tiden? Hade varit coolt med inbyggd GPS också så man kan se hur långt man gått/sprungit/cyklat/skidat också.
 
Idag var jag i alla fall på stan en sväng och gjorde synundersökning och beställde nya glasögon. Det blir som en födelsedagspresent till mig själv. Skulle få hämta ut glasögonen om ungefär två veckor. Optikern ba "syns det bättre nu... eller nu...?", så var det suddigt först, och sedan blev det alldeles glasklart. Jag svarade att det blev bättre med den sista varianten varpå optikern svarar "den första är skärpan på dina gamla glasögon". Haha, det behövdes nya glasögon helt enkelt. Ser mycket sämre på vänster öga än på höger. 
 
Men men. Ska fortsätta med flyttpackandet. Ha det gott!
/ Matilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0