Vecka 21-24 2017.

Hej hej!
Nu var det ett tag sedan jag skrev sist igen... Det blev ju lite intensivt där ett tag med flytt, inlämning av uppsats och bröllop. Men vi löste det och nu är uppsatsen inlämnad och vi bor i Kiruna :)
 
Under vecka 21 hade vi uppsatsseminarier mån-ons och efter det åkte jag och Patrik ner till Norrköping. På fredagen var vi både hos farmor och hos Jocke och Ida och hälsade på. På lördagen var vi på Ekan och Ollies bröllop. De gifte sig i St Olai Kyrka och sedan var det efterfest ute på Bränntorps gård. Hela lördagen var magisk. Vädret var superfint, festplatsen var otroligt vacker, maten supergod och det var jättebra stämning. På söndagen tog vi det lugnt hemma hos mamma och pappa. Jag fick också en födelsedagspresent när vi var hemma, en morgonrock från H&M (precis som jag hade önskat mig), och olika produkter från Body Shop :) Tack så mycket! Har morgonrocken på mig nu i skrivande stund :)
 
Sofia ♥ Oliver 170527
 
På måndagen vecka 22 åkte jag och Patrik till Stockholm. Vi var med och firade veterandagen på Gärdet och åt sushi på ett ställe vid Odenplan. Jag är inget fan av sushi så jag tog en vegetarisk variant som faktiskt var jättegod. Vi strosade också omkring på Mall of Scandinavia (på tisdagen) där vi handlade lite och åt god mat. På tisdagskvällen landade vi uppe i Umeå och hela onsdagen gick åt till att flytta och städa. Helena kom och hjälpte till så att det gick lite snabbare, tusen tack. Sedan gjorde vi det sista på torsdagen innan vi lämnade in nyckeln till lägenheten på Liljansberget kl. 12. Det var lite vemodigt att lämna lägenheten som vi bott i de senaste 6 åren. Men vi vinkade hejdå till den och brassade upp med lilla Forden till Kiruna. Patrik jobbade fre-sön.
 
Våffla från Choco Mania i Mall of Scandinavia. 
 
Vecka 23 hade Patrik semester och jag var "mellan skola och jobb". Så då passade vi på att åka till Piteå. Vädret var kanonfint hela veckan. Jag var hos Emelie på Lyxx och blev klippt och slingade håret. Och bäst av allt: vi köpte ny bil! I början kändes det jättekonstigt och nervöst men nu är det bara så himla skönt att ha en bra bil. När vi åkte tillbaka till Kiruna på söndagen så var det ASNAJS. Istället för att sitta i Forden med huvudvärk för det låter så mycket och är svinvarmt pga ingen AC så satt man jättebekvämt och kunde lyssna på P3 Dokumentär och prata samtidigt :) I Forden var man tvungen att vrida upp volymen på radion jättemycket för att höra något och om man ville prata med varandra behövde man skrika :) Men nu är Forden såld och vi har en vit superfin VW Passat Alltrack.
 
Frillan före och efter jag varit hos Emelie på Lyxx i Piteå :)
 
Vecka 24 har varit min första vecka på sommarjobbet. Vi går tre veckors utbildning innan vi ska "jobba skarpt" så det har varit en jättebra första vecka. Skönt att få bli inskolad i lugn och ro tillsammans med 11 andra som också är nya. Känner mig väl omhändertagen och välkomnad, alla är trevliga och snälla :) 
 
Men nu måste jag ta hand om disken. Saknar diskmaskinen på Liljansberget ;)
Over and out!

RSS 2.0