Inredningsplaner.

Hej hej!
I slutet på augusti blir det flytt till den nya lägenheten i Umeå. Vi har redan fått tillträde till den, lägenheten är vår från 1 juli. Vi har dock ingen möjlighet att flytta in nu eftersom vi bor och jobbar i Kiruna. Lite drygt, men jag tror och hoppas att det kommer bli bra i den nya lägenheten. Eventuellt kanske vi åker ner till Umeå nån helg och bara flyttar alla grejer från det lilla korridorsrummet som jag hyr just nu så vi har det bortgjort. Men vi får se hur det blir. Jag ser i alla fall fram emot att få flytta dit och inreda och göra det hemtrevligt. Vi kommer att behöva köpa en del nya grejer, bland annat en ny säng. Jag hoppas att vi äntligen ska kunna ha en "ordentlig" säng. Tidigare har vi inte haft plats med en större än 140 cm bred. Nu borde vi åtminstone få plats med en 160. Här är lite grejer som jag skulle vilja införskaffa till den nya lägenheten:
 
 
En ny soffa. Gärna en rak, och gärna en bäddsoffa så att folk lätt kan komma och hälsa på och sova över. Den här är från Mio och heter Vaxholm. Tyckte den var väldigt fin. Finns i flera olika fina färger också. 
 
Som sagt, en ny säng. Kanske en sån här från IKEA med ekben? Så kan man köpa förvaringslådor att ha under.
 
Ett skåp till badrummet. Gärna LILLÅNGEN från IKEA.
 
Mattor. Vill ha en ny matta att ha vid soffan, och det skulle också vara härligt med en matta under köksbordet. Den här är från IKEA och heter HODDE. Kostar 699 kr och är 300x200 cm.
 
Den här skulle jag vilja ha i sovrummet, eller kanske i köket. Block matta från House Doctor.
I sovrummet skulle jag också vilja ha ett fårskinn :)
 
Jag vill också ha nya stolar till matbordet. Kan inte bestämma mig vilken typ bara. Här är fyra olika från IKEA: IDOLF, INGOLF, NORRARYD och NORRNÄS. Det lutar åt svart i alla fall :P
 
Sen är det prio på att få in en dismaskin i lägenheten. Det finns inte i dagsläget, men det är förberett för både diskmaskin och tvättmaskin. Tvättmaskin får vi väl se så småningom om det behövs. Vi kommer ha tvättstugan på samma plan som vi bor, så det är inte säkert att det blir aktuellt. Men, diskmaskin och säng är i alla fall prio 1.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0