120 mil på en helg.

Hej hej!
I helgen åkte jag och Patrik till Umeå för att flytta grejer från korridoren på Mariehem till nya lägenheten på Sandåkern. Jag kunde ta ledigt på fredagen, så vi åkte ner på torsdagskvällen efter att Patrik slutat jobbet kl 23. Vi var framme i Umeå kl. 06 på fredag morgon. Då sov vi några timmar, sedan hämtade vi nycklarna vid lunchtid och flyttade alla grejer på eftermiddagen. När vi var klara kände vi inte att vi behövde stanna något mer i Umeå, så då tog vi bilen upp till Piteå. Patrik grillade lammracks och till det åt vi klyftpotatis. 
 
Eftersom det var PDOL i helgen var vi på stan på dagen. Vi tittade på Lova som åkte massa karuseller och så köpte vi churros. På kvällen åkte jag och Patrik hem till Davve och hängde. Patriks kompisar Peppe, Fjune, John och Simon var också där. På natten när det var dags att åka hem skjutsade vi hem Fjune som precis flyttat in i ett nybyggt hus, så vi fick komma in och titta. Det var såå himla fint! 
 
På söndagen var det ganska fint väder, så vi åkte till Gläntan för att hänga på stranden. Det blev dock molnigt och kallt så vi åkte hem ganska snabbt igen. Mot kvällen sprack det dock upp mer så då tog vi ett kvällsdopp vid båtbryggan. Det var superhärligt! Sedan åkte vi tillbaka till Kiruna på kvällen. 
 
Det kändes väldigt skönt och välbehövligt att få en liten minisemester såhär innan slutspurten på sommarjobbet. Är inte supertaggad på mer sommarjobb just nu. Men imorgon är det redan onsdag och när den här veckan är över är det bara två kvar. 
 
Sitter just nu hemma i soffan, invirad i en filt och dricker te. Det är 13 grader och regn ute. Känns som standardvädret här i Kiruna. Igår var det alldeles dimmigt och kallt. Men men, kanske spricker det upp till helgen så vi kan gå till Trollsjön/Rissajaure då. Hoppas! Tills vi hörs igen: ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0