Måndag vecka 42.

Hej hej!
Nu börjar jag känna mig frisk från förkylningen som jag fick för drygt två veckor sedan. Har inte tränat på 19 dagar nu. Men idag var jag på Gammlia och masserade lite, sedan stannade jag kvar och körde lite ben på gymmet. Gjorde benböj, benspark, utfall, hamstring curl och så lite musslan. Känns bra. Siktar på att vara med på innebandyträningen imorgon också. 
 
Annars så är ryggkursen avslutad i skolan. Vi hade en praktisk examination som kallas för Triple Jump, där vi delades in i par som skulle ta anamnes av en lärare som låtsades vara patient. Därefter fick vi 60 minuter på oss att planera hur vi ville gå vidare med patienten, och sedan ytterligare 60 min för att visa de undersökningar och behandlingar som vi ville genomföra. En mycket rolig examinationsform och det gick galant för mig och min partner Maria. Vi hade också en kort tenta med kryssfrågor som vi gjorde via dator. Efter det har vi läst lite psykiatri och nu är vi inne i momentet folkhälsa. Vi har gjort arbetsplatsbesök på mitt jobb och tittat på belastningsergonomi vilket ska redovisas på ett seminarie imorgon. Sedan ska vi tillbaka till arbetsplatsen och genomföra någon sorts intervention på torsdag. 
 
Förutom att vara sjuk och hostig utan röst har mycket av min energi gått åt till att fundera över framtiden. Patrik har fått jobb i Kiruna och vi har sökt lägenheter till både mig och honom. Men till slut insåg vi att jag får lugna ner mig lite, jag får flytta efter att Patrik har slagit sig till ro med sitt. Det blir för meckigt att flytta båda två samtidigt. Planen just nu är väl att jag tar ett korridorsrum framöver, och att jag sommarjobbar uppe i Kiruna. Då slipper vi betala dubbla hyror i sommar. Att bo i korridor en sådan kortare tid kan jag nog stå ut med, hoppas kunna hitta ett där det ingår ett eget litet kök iaf. Vi får se hur det blir med det.
 
Men nu ska jag förbereda mig inför morgondagens seminarie. Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0