Veckans träning, v 21.

Måndag: Cyklade till och från jobbet
Tisdag: Spinning (RPM), 45 min
Onsdag: -
Torsdag: -
Fredag: Brännbollsyran!
Lördag: Brännbollsyran!
Söndag: -
 
Det blev lite brännboll i fredags, men vi förlorade alla tre gruppspelsmatcher haha. Vi hade kul i alla fall, och det är ju det viktigaste. Sedan blev det massa go musik och dans på kvällarna. Såg inte så många liveakter dock, bara Chainsmokers och Ingrosso. På ett sätt hade jag velat se fler men man orkar ju inte hänga på området speciellt länge. Idag ska jag försöka ta det lite lugnt men samtidigt försöka hinna med att tentaplugga. Tenta på onsdag :( Hade gött, hej!

Veckans träning, v 20.

Måndag: -
Tisdag: -
Onsdag: -
Torsdag: Innebandy, 60 min
Fredag: -
Lördag: -
Söndag: -
 
Om jag ska skylla på något så har jag i början av veckan haft problem med migrän. Samma sak förra veckan. Ringde till hälsocentralen och bad om rådgivning kring medicinering. Jag brukar ta två Treo + två Alvedon när jag får migrän. Kvinnan i telefonen tyckte att jag kunde fortsätta med två Treo men istället för Alvedon skulle jag dricka kaffe för att förbättra effekten på Treon. Motivering: "Jag är 60 år och det har alltid funkat för mig när jag har haft migrän, så kör på det och så får du höra av dig igen om det inte hjälper". Hon frågade också om min migrän var diagnostiserad, vilket den inte är. Jag frågade då om det är nödvändigt att ha diagnos på sin migrän (för jag skulle vilja ha det, jag har ju haft problem med det sedan jag var typ 12 år), men då sa hon "nej jag är som sagt 60 år och jag har aldrig fått min migrän diagnostiserad, jag har alltid klarat mig utan nån diagnos". Det var ungefär ett sådant svar jag förväntade mig få, och jag orkade/ville/vågade inte säga emot. Men på ett sätt blir man ju förvånad, för även om man förväntar sig ett sånt typ av svar så är det ju inte det man VILL få. Haha hon frågade också om min migrän var hormonell och då sa jag att jag tror det, för jag får ofta migrän i samband med lingonveckan. Då sa hon "då kommer det ju gå över sen när du kommer in i klimakteriet", haha som att det skulle hjälpa mig nu?!
 
Men men. Treo + två alvedon funkar ju ändå helt ok för mig. Grejen är bara att det är krångligt, plus innebär att jag måste gå och lägga mig i ett mörkt och tyst tum. Annars funkar det inte. Men det finns kanske inga värktabletter som kan hjälpa utan att man måste lägga sig och sova? 
 
Aja, nu ska jag plugga. Over and out!

Veckans träning, v 19.

Måndag: -
Tisdag: Cyklade till och från jobbet
Onsdag: 5,6 km promenad, inkl. 3 vändor upp för Bräntis
Torsdag: Cyklade till och från jobbet
Fredag: -
Lördag: -
Söndag: -

Veckans träning, v 18.

Måndag: Cykel 40 min till och från jobbet
Tisdag: -
Onsdag: Cykel (RPM), 45 min
Torsdag: -
Fredag: -
Lördag: -
Söndag: -
 
Inte så mycket träning denna vecka heller... Men i torsdags kom Mona och Janne och hälsade på. Vi var bland annat på IKEA och de hälpte oss frakta hem en ny soffa :) På fredagskvällen åt vi på Tapas restaturang som var supergott! Sedan hann vi fika på Espresso House på lördagen innan de åkte hem till Piteå. 
 
Och i söndags fyllde jag ju år! Då firade jag genom att ha premiär på balkongen. Åt både frukost och lunch där :) Satt och solade och lyssnade på musik med Patrik. Sedan lagade vi älggryta på kvällen och Helena kom förbi och åt med oss. En lugn och skön födelsedag med andra ord :) Har fått presentkort hos Best of Brands från både Patrik och svärföräldrarna, så framöver blir det shopping ute på Avion! :) 
 
Over and out!

Veckans träning, v 17.

Måndag: -
Tisdag: -
Onsdag: -
Torsdag: -
Fredag: -
Lördag: -
Söndag: -
 
Ingen träning alls denna vecka... Pga massa jobb på SO och tentaplugg... Skrev tenta i fredags om ryggmärgsskador, MS och Parkinson. Tror det gick bra :) 

RSS 2.0