Första praktikveckan slut.

Hej hej!
Det är söndag och jag har en ledig dag. Jobbade igår så idag tog jag sovmorgon till kl. 11. Sedan har jag suttit och ätit frukost i soffan framför Vasaloppet på TV. 
 
I veckan har jag varit på min VFU på kirurgcentrum NUS. Första veckan har gått väldigt snabbt, det är himla kul att vara ute och jobba. I måndags som var första dagen var det lite mycket att ta in och jag fick migrän, men sedan har det flutit på bra. Tre veckor kvar nu :) Jag har också tre veckor kvar på UF-jobbet, sedan börjar jag jobba på Stadium Outlet. Intervjuerna som jag var på för några veckor sedan ledde till en extraanställning i nya butiken som ska öppna på Ersboda. Himla roligt! :) 
 
Igår efter att jag slutat jobba så åkte jag, Patrik och Erik till Intersport. Sedan åkte vi till IKEA som öppnade här i Umeå förra helgen. Vi åt mat i restaurangen och kollade lite på soffavdelningen, men vi hade inte tid att kolla igenom hela butiken. Det såg väldigt fint ut i alla fall så nu ser jag fram emot att åka dit och kolla igenom allt i lugn och ro :) Efter att vi varit där åkte vi till Åldihems hockeyrink och åkte skridskor. Sedan hem lagom till andra chansen i Mello :) Somnade ganska tidigt efter en lång dag, så nu är jag redo för denna söndag :) 
 
Hade! /Matilda
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0