Påskhelgen.

Hej hej!
Nu är praktiken redan slut, dessa fyra veckor har verkligen bara svischat förbi. Har haft det jättebra och lärt mig massor! Mina handledare har varit jättebra och det känns lite konstigt att inte få gå tillbaka dit imorgon. Men det ska också bli kul att träffa alla klassisar när skolan drar igång igen. Har dock en hel vecka med inläsningsdagar nu så det är mest ensamplugg som gäller. 
 
Påsken är inne på sin sista dag idag och jag har haft familjen här över påskhelgen. Det har varit himla mysigt, det är alltid så kul när dom kommer :) De kom i torsdags kväll och då var vi hemma och tog det lugnt. Problemet var väl att strömmen gick så vi fick ringa till jouren som kom och fixade till det mitt i natten... Men det gjorde inget, huvudsaken var ju att någon kunde komma och lösa det så vi slapp vara utan ström hela påskhelgen. I fredags fyllde mamma 50 år, så vi väckte henne med "skönsång" och en liten blomma. Sedan tillbringade vi dagen ute på Avion shopping. Jag köpte en randig tröja på Carlings. Vi åt lunch där i den nya foodcourten som var supergod, och på kvällen lagade vi en trerättersmiddag som också var supergod. 
 
Mamma 50 år 25/3 2016! :) Lunch på Avion Shopping.
 
I lördags gick vi på stan, kollade i affärer och fikade på Espresso House. Jag köpte en sport-BH på Stadium och vita sommarstrumpor på H&M. På kvällen lagade pappa lammstek och så kollade vi på gladiatorerna på TV.
 
Igår (söndag) var mamma och jag på IKSU Spa för att fira att hon blivit 50 år. Vi gick på en Duo-behandling vilket innebar att vi fick turas om att få lugnande massage och bada i ett bubbelbadkar. Himla lyxigt :) Sedan åkte vi ut till Robban och Lottas stuga och blev bjudna på sen lunch där. På kvällen åkte vi hem och spelade Bingolotto men det var ingen som vann något...
 
Idag har jag och Patrik varit och kollat på semifinal 1 mellan IBK Dalen och Linköping. Linköping vann med 5-3. Matchen var spännande men Linköping var helt klart det bättre laget sett till hela matchen så det var rättvist. Dalen får rycka upp sig om de ska ta sig till final för Linköping är vassa. 
 
Men nu ska jag mysa ner mig i soffan hos Patrik. Hade! /Matilda
 
Shopping-selfie från i lördags när vi gick på stan. Nya randiga tröjan från Carlings var på :) Det var soligt vårväder ute så invigde skinnjackan för i år också.

Första praktikveckan slut.

Hej hej!
Det är söndag och jag har en ledig dag. Jobbade igår så idag tog jag sovmorgon till kl. 11. Sedan har jag suttit och ätit frukost i soffan framför Vasaloppet på TV. 
 
I veckan har jag varit på min VFU på kirurgcentrum NUS. Första veckan har gått väldigt snabbt, det är himla kul att vara ute och jobba. I måndags som var första dagen var det lite mycket att ta in och jag fick migrän, men sedan har det flutit på bra. Tre veckor kvar nu :) Jag har också tre veckor kvar på UF-jobbet, sedan börjar jag jobba på Stadium Outlet. Intervjuerna som jag var på för några veckor sedan ledde till en extraanställning i nya butiken som ska öppna på Ersboda. Himla roligt! :) 
 
Igår efter att jag slutat jobba så åkte jag, Patrik och Erik till Intersport. Sedan åkte vi till IKEA som öppnade här i Umeå förra helgen. Vi åt mat i restaurangen och kollade lite på soffavdelningen, men vi hade inte tid att kolla igenom hela butiken. Det såg väldigt fint ut i alla fall så nu ser jag fram emot att åka dit och kolla igenom allt i lugn och ro :) Efter att vi varit där åkte vi till Åldihems hockeyrink och åkte skridskor. Sedan hem lagom till andra chansen i Mello :) Somnade ganska tidigt efter en lång dag, så nu är jag redo för denna söndag :) 
 
Hade! /Matilda
 
 

RSS 2.0