Sammanfattning av 2015.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag börjde plugga igen, och har nu pluggat två terminer på fysioterapeutprogrammet. Pluggat har jag ju gjort förut (typ alldeles för mycket? haha) men inte på fysioterapeutprogrammet! Tog ju även min magisterexamen. Jag och Patrik åkte på vår första resa tillsammans - till Fuerteventura. Tog med familjen till Piteå i somras. 
 
Höll du några av dina nyårslöften? Haha nej. Var ju dyngseriös med träningen och satte upp massa mål om att ta PB i mark och böj, samt bli av med löparknät men det gick inget vidare... I och med att jag började plugga samtidigt som jag hade två jobb så hann jag inte träna alls på flera månader... Så det här har inte varit något bra träningsår direkt. Har haft svårt att komma igång igen och få någon rutin på träningen. Tränar intensivt i perioder och inget alls i perioder. 
 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja Emelie blev mamma till Fred och Marcus blev pappa till en liten kille den 27:e december som vi inte vet vad han heter än :D
 
Dog någon som stod dig nära? Nej :)
 
Vilka länder besökte du? Sverige och Spanien (Kanarieöarna).
 
Är det något du saknat år 2015 som du vill ha år 2016? En ny soffa kanske? ;) Är så trött på den vi har för den är solblekt och fläckig. 
 
Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? Skolstarten 19 januari kanske? Eller julen i Vemdalen 23-27 december.
 
Vad var din största framgång 2015? Skolan. Jag har pluggat två terminer på fysioterapeutprogrammet där jag hittat massor av nya vänner, samt att jag fått VG på allt jag gjort hittills. Jag är också glad över att jag klarat mig på halvt CSN hela året. Kommer köra vidare med det en termin till och se hur det går.
 
Största misstaget? Kanske att jag inte gjorde min rehab ordentligt så att jag inte blev av med mitt löparknä i år heller... Men jag gick i alla fall till sjukgymnasten och fick ett program! Haha oh, the irony.
 
Har du varit sjuk eller skadat dig? Fick lunginflammation i början av oktober som tog över en månad att bli frisk från.
 
Bästa köpet? Resorna som jag gjort i år: kanarieöarna, Hemavan och Vemdalen. Jag vill resa mer!
 
Vad spenderade du mest pengar på? Om man inte räknar med hyra och mat så är det väl kläder antar jag? Jag gillar ju att köpa märkeskläder nu för tiden och har bl a köpt en skaljacka från Norröna, byxor från Houdini och skor från Nike. För en månad sedan köpte jag även en lite finare jacka från Didrikssons. 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja att jag fick massa nya kompisar och att jag inte längre känner mig nedstämd. Hela 2014 så var jag superdeppig, och skulle nog kunna diagnostisera mig själv med "lätt depression". Kände ingen mening med livet, var ensam mycket och var väldigt ledsen. Har känt mig mycket gladare i år, speciellt nu under hösten.
 
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2015? Ingen aning faktiskt. Mest troligt dom där jävla sommarplågorna "fan vad bra", "emergency" och "sun is shining" som gick på radion varenda dag. Dom är SÅ DÅLIGA.
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mycket gladare!
 
Vad önskar du att du gjort mer? Tränat. Speciellt i somras. Och lagat bättre/nyttigare mat.
 
Vad önskar du att du gjort mindre? Stressat.
 
Hur tillbringade du julen? I Vemdalen med min kära familj och Patrik ♥
 
Blev du kär i år? Patrik och jag firade fem år ihop :D 
 
Favoritprogram på TV? Så mycket bättre.
 
Bästa boken du läste i år? Born to run av Christopher McDougall.
 
Största musikaliska upptäckten? I och med att Muse släppte sitt nya album Drones där de gått tillbaka till sin gamla stil så började jag lyssna på dom igen :) Har bokat biljetter till deras konsert i Stockholm i juni 2016. Sedan har jag även hittat några nya bra In Flames-låtar efter deras konsert som vi såg i höstas. 
 
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag fick ett presentkort på One More Rep av Patrik där jag kunde köpa snygga träningstights från icaniwill! En annan sak som jag fick var en tekopp från Bruka design, plus grapefrukt-skedar från Mona. 
 
Något du önskade dig men inte fick? Nae, inte i födelsedagspresent i alla fall.
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2015? Det var en fredag och jag var i skolan och jobbade på UF på kvällen, haha. Sedan minns jag att det var sommarsittning kvällen efter (plus workshop i tyngdlyftning på dagen) och att jag bjöd lillebror Jonatan på tårta på söndagen.
 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja om jag hade vunnit en bil på bingolotto på uppesittarkvällen ;)
 
Hur skulle du beskriva din stil 2015? Träningskläder. Tights, linne och hoodie typ. Bästa kläderna ;)
 
Största besvikelsen under året? Kanske att vi inte tog oss till Keb, men vi åkte ju till Kanarieöarna istället så jag är inte bitter :) Keb tar vi en annan gång. 
 
Vilken kändis var du mest sugen på? Mums-Måns? Haha!
 
Vem saknade du? Familjen och släkten saknar jag alltid när jag bor så långt ifrån dom. Hoppas kunna boka en resa hem snart. 
 
De bästa nya människorna du träffade? Alltså alla i klassen! Framförallt alla härliga tjejer ♥
 
Årets bild:
 En bild på mig och Patrik utanför Hortlax kyrka på Jenny och Simons bröllop i augusti. Har den som bakgrund i mobilen :)
 
Bubblare:
Team "Awesome Athletic Angels" på brännbollsyran 2015. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0