Tisdag, nionde augusti 2016.

Hej hopp!
Värst vad dagarna går fort nu. Jag jobbar på, imorgon gör jag min 6:e jobbdag i rad. Imorgon ska vi inventera på jobbet så då blir det ett mastodontpass, 05.30-17.00... Sedan innebandyträning på det (kanske, beroende på pigghet/trötthet). 
 
I helgen har jag således också jobbat. Efter jobbet i lördags så åkte jag och Patrik och storhandlade. När vi kom hem gjorde vi tacos och sedan kollade vi på Pokémon, haha. I söndags efter jobbet hängde jag med Christian, Helen och Kajsa. Vi lagade haloumiburgare och åt paj till efterrätt. Jag gjorde en rabarberpaj på rabarber från Piteå och Kajsa gjorde en blåbärsbaj med blåbär som de plockat tidigare under dagen utanför Umeå. Himla trevligt och gott!
 
Igår var det innebandyträning efter jobbet ute på Musköten. Råkade trampa lite snett för första gången i mitt liv, men kunde spela vidare. Var dock ömt och lite svullet på kvällen så jag sov med foten i högläge. Imorse när jag vaknade var det också svullet och sjukt stelt och ömt, men hade linda på under dagen på jobbet. Det känns bättre nu som tur är, trots en hel jobbdag. Det har blivit ett litet blåmärke nere på foten och det är fortfarande svullet, men jag kan gå helt OK utan smärta så det löser sig nog. Får försöka komma igång med lite balansträning och knäkontroll nu när jag ska spela innebandy lite mer "seriöst" igen, dvs träna med ett lag och spela i en serie :P Vill inte dra på mig nån skada.
 
Skjutsade Patrik till jobbet för en stund sedan, så nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp till inventeringen imorgon. God natt! /Matilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0