Måndag, första augusti 2016.

Jag vill bli bättre på att blogga. Till stor del beror det på att det är kul att kunna gå tillbaka och titta i arkivet, för att minnas vad man gjort. Det behöver ju inte vara långa inlägg, utan vara något kort om vad man gjort varje dag. Ska försöka bättra mig :)
 
Idag har jag i alla fall jobbat på SO 13.30-18.30. Igår kom Patrik hem sent, han har varit borta sedan i onsdags pga jobb på motorveckan i Lycksele. Så imorse tog vi sovmorgon och det blev inte frukost förrän vid 11, och efter det en kaffe och två chokladbitar. Nu är Patrik borta igen, han åkte till Piteå tidigare idag. Men han kommer hem imorgon kväll igen. Själv kom jag hem från Piteå i förrgår. Jag åkte dit själv eftersom jag var ledig fredag och lördag. Markus, Mikaela och lilla Gustav var också där och hälsade på så det var kul. På fredagskvällen åt vi trerätters hemma hos Emelie och Erik. Innan det, på eftermiddagen, badade jag med Lova, Emelie och Fred på "räkan", en liten badplats i närheten där dom bor. Himla mysigt. På lördagen badade vi på Gläntan innan jag var tvungen att åka hemmåt Umeå igen för att jobba på Umeå Fotbollsfestival. Höll koll på en liten kiosk i Dragonskolan där olika fotbollslag bodde under cupen. Det var disco på kvällen (på Gammlia), så alla kids var där och det var väldigt lugnt. Vi satt mest och spelade kort. Blev bland annat ett parti plump. Älskar plump :) 
 
Nu på kvällen har jag också pratat i telefon med mamma och pappa. Har bokat flygbiljetter och hotell till när vi ska kolla på RHCP. Ser fram emot det! Den 10 september smäller det.
 
Jaja, det var det. Over and out!
/Matilda
 
Bild från igår när jag satt i soffan och hade tråkigt, väntade på att Patrik skulle komma hem :P
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0