Måndag, femtonde augusti, 2016.

Hej hej!
Tänkte berätta lite om vad jag sysslat med i helgen. Börjar med fredagen då jag jobbade till 18. Efter det cyklade jag hem till Christian och Helen där vi hade tacomys. Kajsa var också med. Vi planerade en vandring som vi ska göra den 1-4 september i Jämtlandstriangeln. Ser fram emot det!
 
I lördags jobbade jag 9.30-17.00. Min arbetskamrat Linn hade bakat värsta lyxiga kladdkakan som hon bjöd på så det var ju en riktigt stämningshöjare. På kvällen hade jag och Patrik tvättid, och så lagade Patrik pasta carbonara som vi åt. 
 
I söndags var det också jobb, kl. 10.30-17.00. Efter det åkte jag hem och bytte kläder, sedan cyklade jag ner till stan och mötte upp Kajsa och Helen. Vi kikade middag på Pinchos och sedan kollade vi på bio. Vi såg Legenden om Tarzan. Det var faktiskt en bra film. Vi konstaterade efteråt att den får en stark 3:a, alternativt en svag 4:a på en femgradig skala.
 
Idag har jag också jobbat. Skulle ha tränat innebandy efter men foten är fortfarande inte helt bra sen jag stukade den förra veckan. Den är svullen och lite blå/gul... Men det har varit skönt att få vara hemma ikväll och ta det lite lugnt. Har lagat middag (torsk och potatis med äggsås) och Skypat med mamma och pappa. Nu ska jag lägga ner maten i matlådor, sedan blir det sovtajm. Trevlig kväll. /Matilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0