Såhär kommer ni aldrig se mig igen.

I lördags hade vi spex-sittning som avslutning på nollningen. Temat för kvällen var "såhär kommer ni aldrig se mig igen". Jag klurade en hel del på vad jag skulle klä ut mig till... Bland annat funderade jag på Miley Cyrus och fiskrensare. Till slut kom jag dock på att flygvärdinna skulle passa ypperligt. Det skulle bli enkelt att fixa då jag redan hade mycket hemma, och det är något som jag absolut inte kan tänka mig att arbeta med. Den stiliga flygvärdinne-looken är ju typ så långt ifrån man kan komma min stil dessutom :P Jag går ju mest runt i träningskläder eller jeans och t-shirt. 
 
Jag hade i alla fall ett par klackskor hemma, scarf, en svart tight kjol och en vit skjorta hemma. Det enda jag behövde köpa var en kavaj och lite "accessoarer". Kavajen hittade jag på H&M för 299 kr, sedan beställde jag en flygplans-pin (19 kr) och en flygvärdinne-hatt (49 kr) från partykungen.se. Hittade även rött läppglans på rea på H&M för 50 kr och en hårmunk från glitter. Sedan var det klart :) Såhär blev resultatet:
 
 
 
Festen då? Det var kul men det slutade med att jag fick i mig alldeles för mycket dricka. Som tur var blev jag omhändertagen av mina fina klasskompisar och kunde även få skjuts hela vägen hem till dörren. Hela dagen igår var jag superbakis och spydde flera gånger, och idag känner jag mig fortfarande bakis. Så nu vill jag aldrig mer dricka alkohol :P Hoppas jag mår bättre imorgon. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0