Veckans träning, v 39.

Måndag: -
Tisdag: Rygg och biceps
Onsdag: -
Torsdag: -
Fredag: -
Lördag: -
Söndag: Ca 40 min promenad

Såhär kommer ni aldrig se mig igen.

I lördags hade vi spex-sittning som avslutning på nollningen. Temat för kvällen var "såhär kommer ni aldrig se mig igen". Jag klurade en hel del på vad jag skulle klä ut mig till... Bland annat funderade jag på Miley Cyrus och fiskrensare. Till slut kom jag dock på att flygvärdinna skulle passa ypperligt. Det skulle bli enkelt att fixa då jag redan hade mycket hemma, och det är något som jag absolut inte kan tänka mig att arbeta med. Den stiliga flygvärdinne-looken är ju typ så långt ifrån man kan komma min stil dessutom :P Jag går ju mest runt i träningskläder eller jeans och t-shirt. 
 
Jag hade i alla fall ett par klackskor hemma, scarf, en svart tight kjol och en vit skjorta hemma. Det enda jag behövde köpa var en kavaj och lite "accessoarer". Kavajen hittade jag på H&M för 299 kr, sedan beställde jag en flygplans-pin (19 kr) och en flygvärdinne-hatt (49 kr) från partykungen.se. Hittade även rött läppglans på rea på H&M för 50 kr och en hårmunk från glitter. Sedan var det klart :) Såhär blev resultatet:
 
 
 
Festen då? Det var kul men det slutade med att jag fick i mig alldeles för mycket dricka. Som tur var blev jag omhändertagen av mina fina klasskompisar och kunde även få skjuts hela vägen hem till dörren. Hela dagen igår var jag superbakis och spydde flera gånger, och idag känner jag mig fortfarande bakis. Så nu vill jag aldrig mer dricka alkohol :P Hoppas jag mår bättre imorgon. 

Veckans träning, v 38.

Måndag: -
Tisdag: -
Onsdag: Total training
Torsdag: -
Fredag: -
Lördag: -
Söndag: -
 
Kommentar: Den här veckan har jag haft skola, jobbat kväll fyra dagar plus att det var sittning i helgen så jag har liksom inte hunnit med någon träning. Känns så himla tråkigt men får ta nya tag nästa vecka. Kör ju på med mycket jobb nu (fyra jobbpass/vecka) för att få ekonomin att gå runt, men det är bara under denna kurs så under denna period får det bli träning när det hinns helt enkelt. 

Loranga.

I helgen har mamma, pappa och Jonatan varit uppe i Umeå en sväng. Jonte ska flytta tillbaka till Norrköping så de har tömt hans korridorsrum och kört ner alla prylar. Vi hann dock med en liten sväng på stan i lördags där vi åt lunch på Vezzo och kikade i lite butiker. Jag köpte bland annat en jättefin tavla på Lagerhaus som jag ska visa :) Efter att vi gått på stan så åkte vi hem till morbror Robert med familj och fikade. De har skaffat en liten kattunge som heter Loranga som var så himla söt. Jag är egentligen lite skraj för katter men deras lilla tiger var helt oemotståndlig. Av någon anledning kom Loranga och lade sig i mitt knä och somnade där, det var SÅ. HIMLA. MYSIGT! Alltså kolla:
 
 
 

Veckans träning, v 37.

Måndag, 7/9: CXWORX
Tisdag, 8/9: -
Onsdag, 9/9: Brännboll
Torsdag, 10/9: Bodypump
Fredag, 11/9: -
Lördag, 12/9: -
Söndag, 13/9: -

Veckans träning, v 36.

Måndag, 31/8: -
Tisdag 1/9: Spinning, 40 min
Onsdag, 2/9: Axlar
Torsdag, 3/9: Total Training, 45 min
Fredag, 4/9: Innebandy, 60 min
Lördag, 5/9: -
Söndag, 6/9: -

RSS 2.0