"Veckans träning, v 40".

Den här veckan blir det inget traditionsenligt redovisande av veckans träning, för det har inte blivit någon. Istället blir det en redovisning av veckans sjukdomsförlopp:
 
Måndag: Lite hostig
Tisdag: Lite hostig
Onsdag: Hade bokat spinning men fick avboka pga att jag kändes mig febrig och hade hosta (började frysa och få värk i kroppen vid ca kl. 15).
Torsdag: Var i skolan på förmiddagen men kände mig forfarande febrig och blev sämre och sämre under dagen. Hade 38,5 grader på kvällen.
Fredag: Mådde svindåligt hela fredagen, om jag inte tog Alvedon och Ipren så stack febern iväg upp mot 39,5 grader. Tror jag hade 39,7 som högst.
Lördag: Fortfarande hostig och hög feber. Försökte ta en dusch på morgonkvisten efter att ha fått febern att sjunka med hjälp av tabletter men fick då nackspärr vilket gjorde mig sängliggande resten av dagen.
Söndag: Lite lägre feber (typ 38,5-39,0), fortfarande ont i nacken och fortfarande hosta från helvetet.
 
Idag, måndag, har jag lyckats ta mig till skolan på förmiddagen för att vara med på ett obligatoriskt moment, men när jag kom hem däckade jag på soffan. När jag vaknade hade jag 38,3 grader. 
 
Fruktansvärt dryg och långvarig feber detta. Känns som att jag ska hosta sönder luftrören, nacken värker och så frossa och svettningar om vartannat på det... Nae fyfan, imorgon vill jag vara frisk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0