Onsdag 21 oktober.

Hej!
Shit, nu är det redan tre veckor sedan jag blev sjuk. För exakt tre veckor sedan började jag känna mig febrig på eftermiddagen, och efter att ha haft feber i sex dagar så blev jag diagnostiserad med lunginflammation. Jag känner mig relativt pigg men jag hostar fortfarande :( All hosta har gjort att jag fått ont i ryggen, mellan skulderbladen typ. Nu känner jag att hostan börjar bli lite bättre i alla fall, men det går så låååångsamt. 
 
Skrev tenta förra veckan så nu är vi inne i en delkurs som jag har tillgodoräknat. Detta innebär att jag inte har några obligatoriska lektioner förrän nästa kurs drar igång (4/11). Så det är ju en tur i oturen nu när jag inte är helt frisk. Dock passar jag på att jobba mycket nu vilket går bra eftersom jobbet inte är så fysiskt krävande. Den här veckan har jag dock tagit på mig så mycket som SJU jobbpass... Jobbar samtliga veckodagar plus hela lördagen (8.00-21.00). Längtar tills på söndag :P Då måste nog jag och Patrik byta till vinterdäck på bilen för övrigt, för det börjar bli kallt på nätterna (och dagarna) nu. 
 
Men men. Det var en liten uppdatering om läget. Hade gött, over and out!
 
En bild från i lördags då jag och Kajsa var ute och vandrade på Tavelsjöleden. Vi fick dock ta det lugnt för båda var hostiga och slitna :P Men det var såå härligt med frisk höstluft! Just denna dag var det inte så kallt heller, och det var nästan helt vindstilla, så man behövde inte ha jacka på sig när man gick :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0