Torsdag 151105.

Hej hej!
I tisdags så skrev mina kära klasskamrater den sista tentan i fysiologikursen, vilken jag har tillgodoräknat stora delar av. Igår hade vi kursstart på nya kursen och det betyder att jag är igång och läser på helfart igen. Den handlar om fysioterapi vid muskuloskeletala problem, vilket innebär att vi kommer att lära oss om t ex artros, ortopedi, idrottsskador, mobilisering osv. Bland annat ska vi ha vattengympa :) Det kommer att vara en praktisk examination och en skriftlig tenta, så nu är det bara att köra på. 
 
Den här veckan är den sista veckan som jag kör på med massa jobb, jobbar 6 pass denna vecka... Har därför inte hunnit med någon träning än. Men har bokat Indoor Walking på lördag. Tyckte det var kul senast så jag kör på det :) 
 
Jag sitter ju med i FYSS (fysioterapeutstudenternas studieråd) och är delaktig i att fixa så att studenterna på programmet kan köpa kläder med vår programlogga på, så just nu håller jag dessutom på att rodda med det. Kläderna som vi har valt ut är skitsnygga och jag längtar tills dom kommer :)
 
Föresten, i torsdags förra veckan åkte jag och Patrik till Norrköping en sväng. På fredagen fikade vi på Café Kuriosa och gick på stan en sväng. Jag köpte nya gymskor och ett par supersköna fingervantar :) Sedan åt vi grillat på kvällen (och pappas hembakta äppelpaj till efterrätt :D). På lördagen åkte Patrik upp till Stockholm, men jag stannade kvar hemma. Vi tittade vi först på IFK Norrköpings match på TV'n (de tog SM-guld!), sedan var vi och firade kusin Calle som fyllt 20 år och efter det var vi hemma hos Eyvind och Agneta. Och i söndags så körde jag upp till Stockholm och hämtade Patrik i mammas och pappas gamla Saab, sedan åkte vi vidare hem till Umeå. Mysigt med en liten roadtrip :) Så nu har vi en stor Saab att åka runt i här uppe. Om två veckor åker vi upp till Piteå och då kommer det vara kungligt att åka stor-saabN :D Längtar!
 
Men men, nu måste jag börja göra mig i ordning för att dra iväg till jobbet. Hade gött, hejsvej!
 
Imorse var det -3 grader, då såg jag ut såhär när jag skulle cykla till skolan ^_^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0