Helgen.

Hej hopp!
Nu är det måndag igen. Känns ändå helt okej för jag har haft en trevlig helg. Jobbade i fredags kväll och det gick bra. När jag kom hem vid 23 slog jag på TV'n precis lagom för att kastas in i en direktsänd nyhetssändning som rapporterade om terrorattentat i Paris. I lördags när jag vaknade så slog jag på Nyhetsmorgon och fick höra mer om fredagens attacker. Det var ju såklart mindre trevligt, men jag orkar faktiskt inte låta det påverka mig allt för mycket. Åt en riktig brakfrukost medans jag tittade. Frukosten bestod av en macka med ost, ett kokt ägg, en skål med yoghurt och flingor, en kopp te och så ett glas vatten till mina omega 3-tabletter.
 
 
Efter frukosten cyklade jag till skolan och mötte upp Matilda L och Helena för att träna på lite ledmobilisering. När vi var klara med det åkte jag hem och gjorde mig i ordning inför kvällen. Skullde käka middag med Anna S och Hanna E på Angelini kl. 18 :) Vi tog hjortinnnanlår som serverades med puré av kronärtskocka alla tre och det var supergott. Sedan gick vi till Annas och Hannas hotellrum och dit kom också Anna R :) Satt där och snackade och tog det lugnt, drack lite gott och hade det mysigt. Var inte hemma förrän vid halv 2 på natten.
 
På söndagen sov jag länge och vid lunch åkte jag och hämtade upp Anna och Hanna, så åkte vi till Sporthuset och Team Sportia. Gick runt där i flera timmar innan jag skjutsade tillbaka tjejerna till stan, sedan var det dags för mig att jobba kväll tillsammans med Patrik. 
 
Känner att det har varit en lugn och skön helg trots att jag jobbat två pass. Så nu är jag redo för en ny vecka med mycket skola, lite jobb och så träning :D:D Ska snart iväg på ett Total Training-pass. Hade gott!
 
 Mvh glad tjej i jobbilen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0