Tisdag 150331.

Hej hopp! Igår blev det ett benpass. Det var första benpasset på länge så idag är det rejält med träningsvärk i benen. Gjorde böj, utfall, hamstring curl, sidosteg med gummiband och liggande benlyft åt sidan. Sedan var både lår och rumpa mos. 
 
Förra veckan skrev jag tenta, och igår fick vi resultatet. Jag fick VG! :D Så himla kul :) I torsdags startade vi ny kurs och den börjar med biomekanik som jag fått tillgodoräkna mig. Så nu har jag två slappa veckor i början :) Dessutom är det påsklov i veckan så på torsdag åker jag och Patrik söderut en sväng. Patrik är dock förkyld just nu så med andra ord håller han på att dö ;)
 
För övrigt kan ni checka de här snygga träningsskorna som jag köpte när tentaplugget var som mest intensivt och jag behövde lite pepp:
 
799 kr på Intersport :)

Veckans träning, v 13.

Måndag: Total training
Tisdag: -
Onsdag: -
Torsdag: Bålträning
Fredag: -
Lördag: -
Söndag: -

Veckans träning, v 12.

Måndag: Gympa
Tisdag: Gympa
Onsdag: Gympa
Torsdag: RPM Sprint
Fredag: -
Lördag: -
Söndag: -

Fredag 150320.

Hej hej bloggen!
 
Den här veckan (och förra) har rusat förbi. Känns som att det var måndag nyss. Förra veckan var Patrik på praktik i Norrköping så jag var själv hemma. Det passade faktiskt bra i och med att jag hade sjukt mycket att göra. Det var min sista vecka på F24S och allt skulle göras klart för överlämning, plus att jag behövde tentaplugga massor. 
 
Nu känns det väldigt skönt att kunna fokusera helt på skolan, så denna vecka har jag tentapluggat, tentapluggat och tentapluggat. Hela tiden. Varje dag. Idag träffades vi några stycken och gick igenom gamla tentor mellan 9-16. Sedan gick jag hem och käkade och tog en liten tupplur på soffan. Sedan har jag pluggat lite till nu på kvällen. Tentan är på onsdag (om 5 dagar), och nu börjar det kännas som att jag faktiskt kommer fixa den här tentan. Det är gott om tid kvar att nöta in allt. Så även om jag har massor kvar att lära så känns det som att jag kommer hinna så länge jag fortsätter i det tempo jag haft de senaste två veckorna.
 
Nog om det. En rolig sak som hänt i veckan är att Patrik har köpt en ny TV åt oss. Jag var skeptisk först och ville absolut inte ha en större TV eftersom att vi har ett rätt så litet vardagsrum. Vi hade en 40-tums innan och han ville ha 55-tums... Så då gjorde vi en kompromiss och det blev en 50-tums. Passade bra :) Är övertygad om att en större bara hade sett konstigt ut. Så nu är jag nöjd :)
 
Men nu börjar det bli dags att gå och lägga sig. Ha det gött!
/Matilda

Veckans träning, v 11.

Måndag: -
Tisdag: Tabataintervaller med Elin
Onsdag: -
Torsdag: GRIT Strenght
Fredag: Rygg med Sandra
Lördag: -
Söndag: CXWORX

Dagens träning, 10/3.

Hej hej och sorry för dålig uppdatering. Har inte blivit mycket träning på sistone pga hinner inte. De pass som väl blir av är korta, intenvisa och effektiva pass. Idag blev det tabataintervaller som jag körde tillsammans med Elin på F24S.
 
4 st Tabata (jobba 20 sek, vila 10 sek x 8 set):
Övning 1: Squathopp
Övning 2: Superman-armhävningar
Övning 3: Mountainclimber-burpees
Övning 4: Russian twist

RSS 2.0