Veckans träning, v 26.

Måndag: -
Tisdag: Axlar, triceps
Onsdag: -
Torsdag: Rygg
Fredag: Ben och bröst
Lördag: -
Söndag: -
 
Det var visst 10 veckor sedan jag summerade veckans träning sist :P Träningen har varit väldigt mycket från och till sedan dess. Men nu kör jag igång igen. 

Sommar.

Det var väldigt länge sedan jag skrev något här. Mycket har hänt sedan sist. Skolan har gått jättebra och nu är det sommarlov. Vi hade en stor praktisk examination ("OSPE") i slutet av maj där vi fick visa våra kunskaper kring funktionsundersökning. Efter det hade vi ett avsnitt kring vetenskaplig metod som väl inte var så jättekul, men det kändes ändå bra att få friska upp minnet lite kring vetenskapliga artiklar.
 
Fick vara ledig några dagar efter att skolan slutat och då passade jag och Patrik på att åka upp till Piteå. Vädret har ju varit ganska kasst hela maj och juni så vi tog det mestadels lugnt inomhus. Vi var bl a inne i stan en snabbsväng för att äta lunch med Emelie och Fred. Sprang in på Åhlens och hittade pocketböcker till kampanjpris, så jag och Patrik köpte ett varsitt exemplar av första Game of Thrones-boken, hehe. Tanken är att vi ska läsa dom nu i sommar och se vem som blir klar först. Patrik leder än så länge, jag har inte ens öppnat min bok :( Längtar efter att kunna sitta i solen på balkongen och läsa. 
 
Började på sommarjobbet i måndags förra veckan. Jag är handledare åt ungdomar som feriearbetar åt kommunen. Vi åker bil till olika badplatser/idrottsplatser/grillplatser och ser till att det är rent och snyggt. Klipper gräs, plockar skräp och sånt. Arbetstiderna är kanon, jobbar måndag till fredag, kl. 6.45-13.45 ungefär. Nu har det snart gått två veckor och det känns som att jag lite smått börjar vänja mig vid att klockan ringer 05.30. Brukar sova på soffan en stund när jag kommer hem dock, får se om jag kan vänja mig av vid det snart ^^
 
Första veckan blev ju en kortvecka i och med att det var midsommarafton i fredags. På torsdagen efter att jag jobbat satte vi oss i bilen upp till Piteå igen. Tydligen hade stora delar av södra Sverige riktigt dåligt väder men vi hade kanonväder. Vi hade en väldigt lugn och skön midsommarafton. Emelie och barnen kom förbi på förmiddagen, och efter lunch blev jag och Patrik själva hemma så då passade vi på att ta det helt lugnt. Jag satt ute i solen och löste korsord och Patrik låg i soffan och kollade på Youtube, haha :P När det började bli sen eftermiddag/kväll blev vi hämtade av Hanna och John och så åkte vi ut till Vitsand. Vi grillade och åt jättegod middag med långbord och allt. Sedan gick vi tipspromenad innan vi åt jordgubbscheescake till efterrätt. Kvällen fortsatte med lekar (kasta stövel och potatis-på-sked-i-mun), och efter det hade vi det lugnt och skönt. Blev bjudna på grogg i en liten husvagn vid namn "Ägget", badade badtunna, bastade, åt jordgubbar, blev myggbitna och tände en brasa som vi satt vid och tittade på soluppgången. Fantastiskt trevligt var det! Det verkar som att Piteå aldrig slutar förvåna, älskar den där lilla stan :) Min kära familj har bokat semester här uppe i norr en vecka och då ska jag äntligen få ta med dom till Piteå och visa dom runt. Håll tummarna för att det blir bra väder så att vi kan åka till Gläntan och bada! 
 
Men nu ska jag laga lite middag, sedan ska jag bege mig till IKSU för att träna rygg och biceps. Over and out!
 
Patrik och jag vid brasan i soluppgången. Här ser man föresten min nya jacka som jag köpte förra veckan, en Norröna Falketind. Är grymt nöjd!
 
 På midsommardagen var vi hemma hos Fredrik och Marielle och blev bjudna på fika. Mästerlig tårta! Sinnessjukt god :)
 

RSS 2.0