Photoshoot med Jonatan.

Hehe, just det! Har ju glömt att visa en grej. I höstas när Jonatan (min lillebror) precis flyttat upp till Umeå och börjat plugga på universitet så hade de en skoluppgift där de skulle genomföra en fotografering. Det skulle vara ett porträtt, ett halvkroppsfoto, ett helkroppsfoto och en valfri bild. Fotograferingen skulle ha ett tydligt syfte och bilderna skulle redigeras i efterhand. Jag fick då ställa upp som modell och vi tog foton i syfte att marknadsföra mig som PT.
 
Bilderna är tagna den 27/11 2014 och såhär blev resultatet:
 
Halvkropp.
 
Helkropp.
 
Porträtt.
 
Valfri.
 
Jag tycker såklart att Jonatan är duktig och att bilderna är fina, men jag hatar att se mig själv på bild :P Tycker att jag gör konstiga miner och att jag bara är FUL. Men så är det väl alltid. Och om jag måste välja så gillar jag de två nedersta bilderna mest.
 
Vi får väl se om det blir photoshoot någon mer gång :P Nu ska jag i alla fall göra mig i ordning för att gå och sova. Imorgon blir det jobb på F24S och skola. Over and out!

Dagens träning, 24/2.

Uppvärmning: 5 min rodd, 10 min cykel
 
Styrka: Hantellyft åt sidan, 3 x 15 (3 kg)
 
WOD (for time):
50 airsquats
40 situps
30 rygglyft
20 burpees
10 armhävningar
20 burpees
30 rygglyft
40 situps
50 airsquats
 
Tid: 12:04

Magister!

Tjoohoo! Nu har jag äntligen fått ut min magisterexamen! Examensbeviset trillade i brevlådan den 12 februari om jag inte minns fel. Känns hur bra som helst! Jag började läsa magisteråret under hösten 2012, sedan har det blivit lite avbrott då jag bl a säsongat i fjällen, vikarierat som lärare i Norrköping osv. Men under hösten 2014 tog jag tag i den sista kursen och gjorde färdigt allt. En sån lättnad! :) 
 
I övrigt är det fortfarande sjukt mycket jobb. Imorgon är det måndag och då ser schemat ut såhär:
10.00-12.00 PT-pass på F24S
13.00-15.45 Skola (neuroanatomi)
16.00-24.00 Jobb på UF
 
Det är ett väldigt tight schema men såhär ser de flesta veckodagarna ut för mig just nu... Känner att jag börjar bli tröttare och tröttare. Har sovit massor i helgen (tack och lov) men är ändå trött. Så imorgon funderar jag faktiskt på att strunta i skolan och läsa in det hemma istället, så att jag hinner hem och käka lite ordentlig mat innan jag börjar på UF. Känns visserligen inte speciellt bra att det är skolan som blir lidande men cashen måste ju in så jag har inte så mycket val. Känns som att jag inte kommer att få tid att plugga förrän sista veckan innan tentan typ... Men det löser sig. På ett eller annat sätt. I värsta fall får jag väl göra en omtenta. Nån gång ska väl bli den första för det också... Men nu skulle vi ju inte vara neggo här utan glädjas över min examen! Woop woop! 
 
Ha det gött, over and out!

Äntligen sovmorgon.

Hej!
Som jag skrev i mitt förra inlägg så har det varit väldigt stressigt sedan jag började skolan. Mina dagar har bara bestått av skola, nollning och jobb. Har klivit upp tidigt på morgonen och jobbat till sen kväll. På helgerna har det varit nollning, jobb och utbildning. Under helgen som precis var så jobbade jag lördag morgon/förmiddag, för att sedan skynda mig till vår spexsittning. Spexet var för övrigt superkul! På söndagen skulle vi sedan ordna en brunch till våra faddrar. Det var mycket trevligt, men behövde kliva upp tidigt då också :P
 
Helgen innan det var jag i Stockholm på kostutbildning lör-sön. Väldigt kul och trevligt men också påfrestande. Missade nollningen som var då...
 
Och om vi ska gå tillbaka en helg till så bestod den också av jobb (både lördag och söndag) och nollning (vi gick ut på Origo). 
 
Så det var länge sedan jag kunde ta en sovmorgon och bara slappa lite. Det gör jag nu. Borde egentligen plugga för det har jag inte hunnit pga allt jobb, men känner att jag måste få ta det lite lugnt innan jag sätter igång. Så nu har jag legat i sängen till ca 9.30. Sitter och äter frukost och bloggar samtidigt nu. Ska till F24S och ha en konsultation kl. 14 så fram tills dess blir det plugg. Sedan ska jag jobba på UF från 16.00-24.00. 
 
Imorgon är det lite PT-jobb på förmiddagen, sedan kommer mamma, pappa, Jossan och Johanna och då ska jag vara leeeedig! Fast jag borde ju plugga men det får jag försöka hinna med nån annan gång. Kanske nästa helg. Eller efter min sista arbetsdag på F24S som är den 13 mars :))  
 
Men men, hade gött! /Matilda

RSS 2.0