Bröllop i Piteå! ♥

I helgen har vi varit i Piteå igen. Patrik jobbade i fredags kväll så efter att han slutat åkte vi norrut. Vi var nämligen bjudna på bröllop! Jenny och Simon gifte sig i Hortlax kyrka i lördags. På förmiddagen så gjorde vi oss i ordning i lugn och ro hemma hos svärisarna. Emelie kom förbi och fixade både min och Patriks frilla. På mig gjorde Emelie den här frisyren. Det blev verkligen jättefint! Tog dock aldrig något kort på den :( 
 
Kl. 15 skulle vi vara i kyrkan så lite innan det åkte vi och hämtade upp Hanna och John. När vi kom fram mötte vi även upp Davve, Tony, Fjune och Emma. Hela gänget fick precis plats på en utav bänkarna i kyrkan :)
 
  
Vigseln var såklart jättefin och det blev en klump i halsen och tårar i ögonen. Brudens pappa var präst och det var ju lite extra fint :) Det bjöds på jättefina sång- och musiknummer, bl a av brudparets syskon. När vigseln sedan var över fick vi kasta frön på brudparet och sedan var det fotografering. 
 
 
Efter det åkte vi till festlokalen. Där välkomnade vi de nygifta genom att sjunga en sång och vifta med ballonger och serpentiner, och skåla i bubbel. Sedan bjöds det på massa god mat, vackra tal, framträdanden med sång och dans osv. Det var full fart från kl. 16 fram till midnatt. Sedan avslutades kvällen med dans innan vi var trötta och åkte hemåt samtidigt som brudparet vid 01.30.
 
 
Det var verkligen ett supermysigt bröllop och det kändes väldigt kul att få vara med när Jenny och Simon blev herr och fru Persson! ♥ :) Avslutar med en fin bild som togs på Patrik och mig utanför kyrkan :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0