Veckans träning, v 16.

Måndag: Ben
Tisdag: Axlar, mage
Onsdag: Bröst, triceps
Torsdag: Rygg
Fredag: -
Lördag: 40 min indoor walking
Söndag: -

Påsk i Norrköping.

 
Halli hallå! Idag har det varit soligt men väldigt blåsigt, så det har inte varit så trevligt att vara utomhus idag tyvärr. Men det gick bra att ta en selfie i jobbilen i alla fall ;)
 
Jag och Patrik har varit i Norrköping över påsk. Vi var framme natten mellan torsdag och fredag, och på fredagen var vi inne i stan och kikade runt lite på Ica Maxi. Köpte en blus på Cubus och en t-shirt på H&M.
 
På lördagen var vi i Grytgöl och åt påskmiddag hemma hos farmor och Alf. Anders och Åsa hade fått små killingar som vi hälsade på, plus en massa höns :) 
 
Söndagen tillbringades hemma i lugn och ro. Morfar, farfar och Agneta kom på besök och jag bakade en kladdkaka till efterrätt. Sedan gick jag en liten promenix med mamma, och efter det kollade jag och Patrik på massa Vikings-avsnitt. 
 
I måndags åkte vi till Stockholm. Patrik tog bussen upp tidigare än mig för att han skulle jobba på en fotbollsmatch, men jag åkte med mamma och pappa. De skulle skjutsa Jonte till Bromma, och efter att vi släppt av honom kikade vi på Bromma Blocks och lunchade där. Framåt kvällen fick jag skjuts hem till Mackan och Mickan. Jag och Patrik sov över där så att vi skulle kunna gå upp i lagom tid då planet till Umeå gick 08.15 från Arlanda i tisdags. 
 
Skönt att få komma hem en sväng och hälsa på släkten. Har redan bokat en ny resa, i maj ska vi nämligen ta en tur till Ullared :P Blir nog kul :) 

RSS 2.0