Dagens träning, 25/3.

Crossfit.
 
Styrka: Superset av
10 chins (körde först med lila band, sedan grönt)
AMRAP armhävningar
x 4 set
 
WOD:
9-12-15-18-21
Wallballs (4 kg)
Chins (grönt band)
Tid: 12:11

Veckans träning, v 12.

Hej! Denna vecka har jag hängt i Idre med jobbet. Det har varit mycket trevligt! Inte superbra väder, men det är alltid kul att åka skidor :)
 
Måndag: En tur på Nipfjäll i storm
Tisdag: Utförsåkning
Onsdag: Utförsåkning
Torsdag: Utförsåkning
Fredag: -
Lördag:
Söndag: Match mot Boxholm (torsk med 6-12, gjorde dock ett mål så det var kul). Nu är innebandysäsongen slut...

Veckans träning, v. 11

Måndag: -
Tisdag: Innebandy
Onsdag: Tränade småtjejerna och var med lite. Så lite innebandy + krabbfotboll ;)
Torsdag: Träning med pappa (ben plus bröstrygg)
Fredag: Innebandy med jobbet
Lördag: Match mot IBF Norrköping (vinst med 5-13, gjorde ett mål och två ass)
Söndag: -

Veckans träning, v 10.

Måndag: Skidåkning i Stöten
Tisdag: Skidåkning i Stöten
Onsdag: Skidåkning i Stöten
Torsdag: -
Fredag: -
Lördag: -
Söndag: Innebandymatch mot Linköping (torsk med 7-8)
 
Hade som sagt en riktigt härlig vecka i Stöten. Igår var det match mot Linköping och jag kände mig rätt otaggad och mosig. Gjorde ingen bra match, var väldigt ojämn. Fick till en assist men att släppa in 8 mål är inte okej. Mkt konstig match faktiskt. Brukar inte klaga på domarna men dessa var värdelösa. Linköping fick bl a ett mål pga att de pressade min back så att hon slog bollen rätt på spelaren så att bollen studsade in i mål. Sedan släppte jag in ett mål i första stolpen... Usch. Måste försöka glömma den här skitmatchen.
 
Nya tag denna vecka!

Stöten v. 10

Hej! Igår kom vi hem från härliga Stöten. Det har varit fantastiskt skönt att komma iväg och åka massa skidor. Extra roligt att Patrik och farmor följde med. Vi åkte upp i söndags och var framme vid 18-tiden om jag kommer ihåg rätt. Jag körde hela vägen från Norrköping och hade lite ont i huvudet när vi kom fram men tack vare två tabletter Treo så kände jag mig snabbt piggare.
 
Taggade till tusen!
 
På måndagen så hade vi vår första dag ute i backarna. Vi började med att ta några uppvärmningsåk i barnbacken på branta torget. Därefter åkte vi i Granen, WC-backen och mormors störtlopp. Framåt lunch tog vi en varsin hamburgertallrik i jaktstugan. Sedan åkte vi mer, och hann även med en fika på Skiers Coffee Bar. Åkte fram till 15.30 ungefär. Då gick vi på after ski. Mycket trevligt. God dricka och bra trubadur. Fann en ny favorit i baren - Hooch. En alkoläsk med citronsmak. Patrik var också nöjd. Han var lite skeptisk i början, "ska man inte ta av sig pjäxorna?", men fann sig snabbt i miljön. På kvällen åt vi farmors "plattkött" med potatis och världens godaste sås. Sedan var vi så trötta. Jag skulle egentligen ha hängt med säsongarna på lite måndagsklubb men var alldeles för trött.
 
 
 
På tisdagen åkte vi massor i backarna. Pappa jagade tider i skicrossbanan och Jossan och Johanna fann Vargys äventyrsbana. Vi åt våfflor till lunch hemma i stugan vilket var sjukt gott. På eftermiddagen fikade vi nere i vattufjälls café. Det var ju fettisdagen så jag åt en mycket god semla. Framåt 16 gick vi på afterski och intog fler goda drycker. På kvällen åt vi spaghetti och köttfärssås (har typ aldrig ätit så god spaghetti och köttfärssås) och så åt vi chips och tog det lugnt i soffan. Somnade rätt tidigt.
 
 
På onsdagen var vi ute i backenvid öppning klockan 9. Pappa hade med sig systemkameran så vi hade en liten photoshoot i Älvan, Sälens bästa backe. Det var lite dimmigt under vår vistelse och så även denna dag, vilket gjorde att bilderna inte blev lite grumliga. Men vi var inte ledsna för det! Till lunch åt vi det som blev över av tisdagens spaghetti och köttfärssås. Vi fikade även i jaktstugan. Pappa låg stadigt i toppen på skicrossbanans topplista men blev i slutet av dagen omåkt... Typiskt! Vi gick på vår sista afterski och åt sedan hemgjort potatismos och falukorv till middag. Tanken var att vi skulle på musikquiz vid 20 men även denna kväll blev vi alldeles för trötta och valde att stanna hemma i soffan istället.
 
 
Igår städade vi ur stugan och åkte hemåt. Kom iväg från Stöten vid 10.30 och var hemma vid 19-tiden. Det har verkligen varit en fantastisk resa med massa härlig skidåkning. Är såå nöjd och känner mig taggad till tusen över att jag snart ska till Idre med jobbet. Kul också att Patrik trivdes som fisken i vattnet :)

Veckans träning, v 9.

Måndag: Innebandy
Tisdag: -
Onsdag: -
Torsdag: -
Fredag: Innebandy
Lördag: -
Söndag: -
 
Vecka 9 blev en dålig träningsvecka. Träningen med Åby blev inställd på tisdagen så då gick jag på stan med mamma istället. Sedan var tanken att jag skulle träna crossfit på onsdag och torsdag men det blev inte heller av. Däremot hade vi ett stenhårt innebandypass på fredagen med jobbet där pulsen slog hårt. Därefter satte jag mig på tåget till Sthlm så därför blev det ingen träning i helgen heller...
 
Nu bär det av till Stöten så då blir det mycket fysisk aktivitet! :) (Men också mkt skräpmat haha)

RSS 2.0