Veckans träning, v 17.

Måndag: -
Tisdag: 60 min spinning med Ekan
Onsdag: Gym med pappa, rygg
Torsdag: Gym med Ekan, ben
Fredag: Innebandy med jobbet
Lördag: -
Söndag: -
 
I fredags kväll började jag känna mig lite hängig och i lördags vaknade jag upp med halsont och täppt näsa. Ingen förbättring idag... Hoppas på att kunna träna imorgon. Köpte nämligen nya träningskläder idag. Två toppar och en BH. Checka:
 
Den högra, långärmade toppen kostade 80 kr på Stadium Outlet. Det gula linnet kostade 250 kr istället för 450 kr, också från Stadium Outlet. Sedan kan man skymta den nya sport-BH'n under det gula linnet. Nike, 299 kr.

Veckans träning, v 16.

Måndag: Cirkelfys med RS Easystart Workout UF (situps, stepups, DU's, airsquats, burpees)
Tisdag: Marklyft, 5-5-3-3-1-1 + Chins (teknik)
Onsdag: Träning med Ekan (biceps, triceps och mage)
Torsdag: -
Fredag: -
Lördag: Cirkelfys med Hanna
Söndag: -
 
I torsdags åkte jag upp till Piteå. Det är fantastiskt här uppe. Vädret har varit kanon och vi har ätit massa god mat, fått hälsa på familjen Dahlbergs senaste tillskott (endast 23 h gammal!), umgåtts med trevliga personer och så har jag hunnit med ett träningspass med Hanna :) Imorgon åker jag tillbaka till Norrköping. Känns sådär faktiskt. Såå skönt att vara ledig, och att få tillbringa tiden på ett såhär fantastiskt ställe.
 
Hade gött, over and out!

Shopping.

...jag shoppade även lite grann i fredags innan jag åkte till Ekans fest. Pappa var med och spelade innebandy efter jobbet i fredags och när innebandyn var slut åkte vi och hämtade mamma på hennes jobb. Sedan åkte vi till Mirum Galleria. Hittade en svart-vit tröja på Gina Tricot för 129 kr som jag sedan hade på mig på festen. På Bikbok köpte jag även en grå-svart tröja, 199 kr. 
 
Från Bikbok.
 
Såhär såg jag ut igår när jag var på Victors kalas. Tröjan från Gina som jag hade på Ekans fest hänger på stolen i bakgrunden :)

Veckans träning, v 15.

Måndag: -
Tisdag: -
Onsdag: -
Torsdag: Träning med Ekan (ben)
Fredag: Innebandy med jobbet
Lördag: -
Söndag: - 
 
Den här veckan blev ingen bra träningsvecka alls. Jag har låtit andra roliga saker gå ut över träningen. I måndags var jag ute i Krokek. Farfar och Agneta var nämligen där för att fira mamma och Johanna som har fyllt år. I tisdags gick jag på stan med mamma en sväng. Köpte lite grejer inne på H&M, bland annat en randig t-shirt och en grå kofta. I onsdags var det AW på jobbet. Sedan tränade jag ju tors-fre. På fredagkvällen åkte jag hem till Ekan som hade fest. Vi gick ut på Hugo's men där var det dött med folk så vi blev inte kvar så länge. Gick hem och däckade i sängen vid 2 tror jag. Igår var jag och firade min kusin Victor. Där bjöds det på goda mackor och tårta. Efter kalaset åkte jag ut till Krokek, sedan sov jag över där. Idag bestämde vi oss för att åka till Linköping. Vi var först inne en sväng på XXL där jag köpte en sovsäck. Efter det åkte vi till IKEA och där köpte jag lite småprylar, bland annat ett nytt skohorn, handdukar, duschdraperi, galgar osv.
 
Så den här veckan har det alltså blivit lite mer fika och godsaker, och lite mer shopping än vanligt. Tar nya tag nästa vecka. Imorgon ska jag träna tillsammans med mamma, Ekan och Ekans mamma. Har två elever som anordnar cirkelfys för tjejer via sitt UF-företag. Blir kul!
 
Over and out! /Matilda
 

Veckans träning, v 14.

Måndag: Cirkelfys med Ekan på Easystart Workout UF
Tisdag: Marklyft, benböj, utfall och armhävningar (elevlektioner). Slog PB i marklyft på 77,5 kg (hade 70 kg innan)
Onsdag: Innebandy med småtjejerna
Torsdag: Gym med Ekan (cardio, rygg och axlar)
Fredag: -
Lördag: -
Söndag: -
 
Under helgen var jag med småtjejerna på Örebrocupen. Vi förlorade alla fyra matcher men tjejerna kämpade på bra och höll humöret uppe. Så kul att se! Vi var hejaklack på killarnas matcher, badade på Gustavsvik, åt massa godis/chips/glass, hade musikquiz och massa annat skoj. En härlig helg!

Veckans träning, v 13.

Måndag: -
Tisdag: Crossfit
Onsdag: Innebandy med småtjejerna
Torsdag: Gym med Ekan, ben + axlar + mage
Fredag: Innebandy med jobbet
Lördag: -
Söndag: Gym med Patrik, bröst
 

RSS 2.0