Uppdatering om läget.

Hej hej!
Nu börjar jag äntligen komma in i rutinerna på jobbet och har lyckats hamna lite mer i fas. Jobbet är roligt och dagarna flyger förbi! Trivs jättebra. Men det är svårt förstås. Känns som att jag lär mig nya saker hela tiden, både rent teoretiskt men också om mig själv och mitt ledarskap. Kontakten med eleverna är svår och fantastisk på samma gång. En riktig utmaning!
 
Förra helgen var Patrik här och hälsade på. Vi gick på stan, åt på restaurang (både Pappa Grappa och Cromwell), tittade på Johannas fotbollsmatch osv. Längtar tills han kommer igen... Den här helgen blev rätt lugn. Vi var hos farmor och Alf på kalas i lördags och igår var jag hemma och chillade bara.
 
Jag har för övrigt lyckats få en lägenhet inne i stan. Flyttar dit den 15:e oktober. Skönt att det gick snabbt. Det funkar faktiskt jättebra att bo hemma hos mor och far men det ska bli skönt att ha något eget. Ska bli superkul att få åka till IKEA och shoppa loss lite också :)
 
Men nu ska jag slappna av och kolla på lite Idol i sängen. Over and out!

Nu är jag lärare.

 
Hej!
Nu är jag i Norrköping och har gjort min inskolningsvecka på nya jobbet. Det har varit mycket att ta in, har haft ont i huvudet varje eftermiddag pga spänningar osv. På måndag är jag helt själv hela veckan. SHIT. Är nervös.
 
Vet inte riktigt var jag ska börja. I söndags blev jag hämtad av familjen på Bromma. På eftermiddagen hade Johanna fotbollsmatch i Linköping så jag hängde med och kollade på den. Sedan hälsade jag på hos Sandgatankollektivet för att se om jag eventuellt ville bo hos dom. Behöver ju lägenhet i stan eftersom jag bor hemma hos mamma och pappa nu.
 
I måndags började jag med att ha specialidrott innebandy i Mässhallen. Körde fys så att kidsen fick rejält med träningsvärk. Sedan mötte jag upp Elin och Peter för att käka lunch och på eftermiddagen hade vi en lektion med en etta. Efter lektionen pratade jag med Sandra (arbetskamrat) litegrann och helt plötsligt har hon fixat fram en egen lägenhet åt mig. Blir troligtvis en etta på G:a Rådstugugatan med inflytt om en månad ungefär. Får besked på måndag. HOPPAS! Vore awesome!
 
Sedan har veckan rullat på med lektioner, planeringstid och annat. Har varit helt slut när jag kommit hem om dagarna. Kommer väl vara likadant nu nästa vecka eftersom att jag från och med då är själv. Har laddat upp med ett rör Treo i väskan. Det lär behövas.
 
Men men, ser fram emot denna resa! Nu kör vi. Over and out.

Torsdag 5:e september.

Hej hej!
Sorry för dålig uppdatering på sistone. Patrik kom ju hem för en vecka sedan och sedan dess har vi bland annat varit i Piteå över helgen. Det var jättemysigt och vi åt så himla mycket god mat. Vi gick på stan i Luleå, kollade in ett naturbruksgymnasium som hade öppet hus och lunchade med John och Hanna. Jag blev klippt av Emelie (klippte topparna) och hon fick massage av mig som tack :) Vädret var soligt och fint så jag hann även sola lite grann. Låg på golvet tillsammans med Mona i uterummet och slumrade till lite i solskenet :)
 
Nu i veckan har jag bland annat jobbat på Coopet. Ska jobba sista passet där imorgon. Igår gick jag och Patrik på stan och jag köpte äntligen en Elin ziphood från Peak Perfomance! ♥ En mössa åkte även med från Peakaffären. Detta för att fira att jag fått jobb :) På söndag flyger jag ner till Norrköping och på måndag börjar jag jobba på JB. Är sjukt nervös och stressad men det ska bli så himla himla kul! Har suttit och planerat första specialidrottspasset nu på kvällskvisten. Har dock lite svårt att komma på bra övningar eftersom det är så få spelare. Vet heller inte om det är någon målis...
 
Idag har jag och Patrik varit effektiva och bockat av massa tråkiga saker från "att göra"-listan. Vi har beställt reservdelar till bilen som ska lagas och sen säljas. Vi har lämnat in min cykel på service. Har ringt och sagt upp vårt ICA banken-konto. Mailat Manpower osv osv. Mycket som måste fixas inför flytten. Har ännu ingenstans att bo så kommer att flytta in hos mor och far till en början. Vet ni något om lägenhet i Norrköping så hojta gärna till.
 
Kommer för övrigt att göra bloggen lösenordsskyddad snart pga jobbet. Vill inte att bloggen ska läsas av eleverna :P Så om ni vill ha lösenordet sen så får ni väl hojta till. Nu ska jag äta lite kvällsmat. Over and out!

RSS 2.0