Höstbilder.

I helgen gick jag, mamma och pappa en lång och härlig promenad runt Svinsjön. Vädret var strålande! Solen sken, himlen var blå och luften varm. Färgerna på träden var jättefina, så jag passade på att fota lite när vi gick. Promenaden tog drygt en timme så det var jätteskönt. Solen värmde så gott på ryggen att jag fick ta av mig jackan. Vet dock inte om det var så bra för igår fick jag nackspärr, undrar om det har att göra med att luften var lite kall ändå?
 
Nåväl. Här är två bilder som jag tog tidigare i veckan. Den övre är tagen vid jobbet som ligger precis vid Strömmen i Norrköping. Den nedre bilden är röda löv på mammas och pappas buske på framsidan. Så fint med alla färger!

Snart flytt.

Halli hallå!
Idag är sista dagen som jag bor hemma hos mamma och pappa. Imorgon ska jag till STÅHL och hämta nyckeln till lägenheten. Igår var jag, mamma och pappa på IKEA och köpte massa prylar. Handlade möbler för drygt 3000 kr men fick mycket för pengarna! Mycket av sakerna kommer jag kunna ta med upp till Umeå sen så det var bara välbehövligt :) Köpte bland annat en MALM-byrå med sex lådor som jag ska ha som TV-bänk. När man bor på liten yta är det bra att kunna kombinera förvaring med annat. Sen köpte jag ett matbord, skrivborsstol, madrass, lampor, köksprylar, vardagsrumsbord osv.
 
Imorgon efter jobbet så flyttar vi in allt. Känns spännande! Hoppas att jag kommer trivas. Får lägga upp lite foton från lägenheten sen. Men nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med den långa morgondagen. Sista natten hemma hos mamma och pappa.
 
Over and out!

RSS 2.0