Tankar om distansen.

Hej hej.
Torsdag idag vilket innebär att jag har min första lediga kväll på veckan :) Måndagar och tisdagar är det träning med Åby och på onsdagar tränar jag småtjejerna. Efter jobbet idag så åkte jag och handlade på Maxi med mor, far och Jossan. Just nu sitter jag och väntar på att GOT s02 ska komma till mig. Var i Umeå i helgen och spenderade den tillsammans med Patrik. Vi plöjde 6 avsnitt av säsong 1 då. Sedan kollade jag på två avsnitt på vägen hem och så har jag sett de sista två avsnitten nu i veckan. Mycket bra serie! Det är kanske den första serien någonsin som jag "följer"/kollar på alla avsnitt?! Tror nästan det.
 
Dagarna har gått fort hittills så jag hoppas att morgondagen också gör det. Längtar tills nästa torsdag för då kommer troligtvis Patrik hit till mig i Norrköping. Vi har snart avverkat tre månader som särbos och de sista veckorna har varit riktigt dryga. I början var allt så nytt och spännande med jobb, nytt boende och sådär men nu när jag har börjat komma in i rutinerna så blir det att jag längtar enormt mycket. Sen kanske höstmörket är en bidragande faktor, jag vet inte... Men det är en tung period just nu i alla fall. Försöker ställa in siktet på jul då vi troligtvis kommer att spendera nästan två veckor tillsammans uppe i Piteå. Just nu är Patrik i Dublin så nu kan vi inte prata så mycket i telefon heller... Men hoppas som sagt att vi ses om en vecka med :)
 
Trivs ju sjukt bra på jobbet så jag vill verkligen inte flytta tillbaka till Umeå, men shit vad jag bara vill åka hem till Patrik ibland. Får ofta dåligt samvete och nästan ångestkänslor när jag tänker på att det är JAG som tagit det här beslutet som orsakar så mycket "lidande", och utsätter vårat förhållande för en sån här prövning. Skulle ALDRIG NÅGONSIN förlåta mig själv om detta skulle förstöra det fina vi har byggt upp hittills tillsammans. Vi har snart avverkat tre månader på distansförhållandet men det är sex månader kvar... Ett halvår?! Samtidigt som jag hoppas att tiden bara ska flyga förbi så att vi kan bo ihop igen så har jag ju så himla kul på jobbet och vill verkligen njuta och ta tillvara på tiden som jag har på denna fantastiska arbetsplats. Känner mig kluven på många sätt...
 
Jag hoppas att det inte ska kännas såhär tungt resterande sex månader iaf... För då blir det jobbigt. Hoppas att det också kommer perioder då det ändå känns helt OK, trots den enorma saknaden som ligger inuti konstant. Försöker att inte ha så mycket ensamtid utan att fördriva kvällarna och helgerna genom att träna och umgås med folk (blir ffa familjen just nu men hoppas kunna hänga mer med kompisar framöver också). Det borde hjälpa.
 
Men men, under tiden jag skrivit detta så har GOT blivit färdigt så nu ska jag kika. Over and out.
 
(Detta inlägg skulle egentligen ha publicerats igår men då hängde sig internet).

Söndag 131110.

Hej hej bloggen.
Längesedan jag skrev nu, men det är inte lika kul att skriva i bloggen nu när den är lösenordsskyddad... Det är snart en månad senast vi sist hördes.
 
Dagarna på jobbet flyger förbi, tiden går jättesnabbt. I veckan gjorde jag mina första två träningar med Åby Oilers damer. Riktigt kul var det och det verkar som att jag äntligen är frisk från mitt löparknä! Hoppas det inte kommer tillbaka nu. Varje onsdag tränar jag Jossan och Johannas innebandylag och på fredagar är det eftermiddagsträning när eleverna gått hem. Har blivit både innebandy och crossfit som jag tycker är kul :)
 
Förra helgen var jag uppe i Umeå eftersom att det var höstlov här nere. Tog semester tors-fredag så att jag var där en långhelg. Även familjen hängde med upp och firade Amelie bland annat (och jag köpte en Macbook Pro!). Patrik och jag ses varannan helg och även förra gången var det jag som var uppe, men då blev det bara fre kväll-sön kväll. Vi får se hur det blir nästa vecka, om jag ska åka upp igen eller om Patrik kommer ner. Har ju fått iordning på lägenheten nu så det vore kul om han fick komma och se den :)
 
I fredags hade jag inflyttningsfest. Det var jag, Ekan & Ollie, Macke, Ponta, Simon, Sofie och Ellen. Det var jättekul! Vi var först hemma hos mig och jag bjöd på lite fika och så satt vi och pratade och drack. Sen blev det Turkisk Peppar-shot innan vi gick till Hugo och dansade massor. Där träffade jag även Jessica och Emelie som jag inte sett på jättelänge. Vi har bokat en fika imorgon :)
 
Men men. Nu sitter jag ute i Krokek och firar pappa på fars dag. Han har fått en dunväst av mig och Jonatan i present :) Det är han värd, den gamle farsgubben!
Vi hörs, over and out!
 
Köpte även nya brallor när jag var i Umeå förra helgen, från JC.
 
Fick en fuskpäls-filt av mor och far igår. Supermysig! Passar perfekt i fåtöljen som kostade typ 50 spänn (från IKEA) :)

RSS 2.0