Jag älskar dig!

Idag är det 3 år sedan jag träffade Patrik för första gången. Tänk vilka fantastiska år! Känns som att tiden både gått snabbt och långsamt på samma gång. Jag känner mig lyckligt lottad som har en så fin person i min närhet, som älskar mig lika mycket som jag älskar honom. ♥ 
 
 
 
 
 
 
 
Blandad kompott med bilder på mig och ♥

Sköna maj.

Hej hej bloggen!
Dålig uppdatering på sistone. Har varit fullt upp nu i maj. Först var jag och Patrik 5 dagar i Piteå. Det snöade där den 2 maj... Sen åkte jag till Norrköping i 5 dagar. Där stod våren i full blom och vissa dagar var det närmare 20 grader (om inte mer). Min födelsedag detta år firade jag alltså genom att sätta mig på ett flygplan och en buss för att åka ner till Kolmården. På fredagen den 10 maj åkte vi till Ullared och shoppade loss. Jag hade bestämt mig för att inte handla så mycket men lyckades ändå sätta sprätt på närmare 900 kr! Galet.
 
När jag kom tillbaka till Umeå så fick jag äntligen mina provsvar från Uppsala och sen dess har det varit fullt fokus på plugget och att få klart uppsatsen. Idag skickade jag in den för sista genomgång av min handledare innan den slutgiltigt ska lämnas in för opponering (på mån kl 09.00). Det har varit långa dagar. Har varit på idrottsmedicin och pluggat mellan ca 10-16 varje dag, därefter åkt hem och ätit middag för att sedan plugga från 19 fram till närmare midnatt. Hela veckan. Så ni kan ju gissa hur skönt det är att ha en ledig kväll nu.
 
"Tyvärr" har det varit strålande sol och runt 20 grader sju dagar i sträck nu. Vad har jag gjort då? Suttit inne och pluggat såklart. Men det har varit SÅÅ underbart att kunna gå ut och ta små micropauser i solen, äta lunchlådan ute i gröngräset och köpa glass på IKSU. Förra veckan hade knopparna precis kommit och nu är det grönt överallt. Snabba ryck! Hoppas nu att det blir bra väder imorgon när jag är ledig så jag kan bättra på brännan lite :) Ska spela lite brännboll också. Och så måste vi nog handla mat. Blir väl att trängas med en himla massa folk eftersom lön/CSN kom idag. Men vad gör väl det?!
 
Hade bäst! Puss och kram.
 
Shoppingkassar från Gekås.
 
Vår!
 
Barfota! Sommarkänsla deluxe ♥

Dåligt träningspass.

Idag körde jag crossfit tillsammans med Peter och Ellen (befinner mig i Norrköping för tillfället). Det var himla kul att träffa dom! Dock så blev träningspasset mindre lyckat för min del. Redan tidigt i passet fick jag skyhög puls och blev alldeles yr i huvudet. Troligtvis för att jag glömde att sköta andningen. Blev illamående, det svartnade för ögonen och hörseln blev sämre. Blev alldeles kall och det kändes som att huden var av is. Fick vila en lång stund innan jag kunde köra på i lite lugnare tempo igen. Antar att detta är ett tecken på att man inte bara kan träna styrka utan måste ta hand om sin kondition också. Pinsamt att det ska behöva gå såhär långt innan man tar tag i saken. SKÄMMES.

Frukost ♥

Frukost. Jag ÄLSKAR frukost. Såhär har min frukost sett ut under veckan. Har hittat en lågkalori-yoghurt som är supergod som jag äter tillsammans med havreringar. Finns i smakerna jordgubb/citron, passion/persika/vanilj och björnbär/vanilj. Vanlig youghurt med smak innehåller ju en massa onödigt socker men dessa innehåller sötningsmedel istället.
 
Mina frukostar har tidigare bestått av gröt och macka, och gröt äter jag fortfarande ganska ofta men i perioder tröttnar jag på det. Som nu. Har en last för mackor också, men har försökt dra ner på det (pga vill minska sockerintaget). Kokar ett ägg istället och det är ju hur gott som helst, speciellt med lite örtsalt på :) Och så en frukt till - omnom! 

RSS 2.0