Starten på sommaren.

Hej hopp! Nu var det länge sedan jag bloggade senast. Brännbollsyran var ju som sagt fantastisk och veckan efter hade vi opponering på uppsatserna.  Det kändes helt OK och nu har jag skickat in den slutgiltiga versionen... Väntar således på den slutgiltiga domen... Hemskt. Försöker att inte tänka på det alls.
 
Opponeringarna ägde rum mån-tis och på onsdagen jobbade jag både på Coop och First Camp. Därefter drog jag och Patrik upp till Piteå för att slappna av lite. Härligt som vanligt :) Det var bra väder, vi solade och åkte båt, åt god mat och busade med Lova :)
 
Nu har sommarjobbet på campingen dragit igång på riktigt men jag jobbar bara fram till midsommarafton, sedan brummar vi ner till Norrköping för två veckor på Stadium Sports Camp :) Är längtansfull och förhoppningsfull. Sedan fotsätter jobbet på campingen förstås.
 
Så nu vet nu hur min sommar ser ut ;) Hade gött! Over and out.
 
På tisdagkvällen hade vi magistergrillning och spelade magisterkubb för att fira att vårterminen (och fyra års studier) var över. Mycket trevlig kväll!
 
På väg upp till Piteå. Vi åkte från Umeå efter att Patrik slutat jobba så vi kom inte iväg förrän vid 01.00. Anlände i Piteå vid 03.30. Underbart att åka genom ett ljust Norrland mitt i natten.
 
När vi passerat Skellefteå såg vi solen gå upp. Så himla vackert var det. På vissa ställen såg solen ut att vara gigantisk.
 
Och här är en bild från när vi åkte båt i Piteå :)

Brännbollsyran 2013.

En fantastisk helg är till ända. Oj vad kul jag har haft! I fredags var vädret helt strålande och vi spelade brännboll på dagen, stekte i solen, grillade och drack gott. Vi vann samtliga gruppspelsmatcher och blev klara för slutspel på lördagen. På kvällen hade jag förfest hemma hos mig. Macke, Ida, Jonas, Möla, Pontus och Simon närvarade. Framåt natten gick vi till campusområdet, hängde i öltältet och såg Hoffmaestro framme vid staketet.
 
På lördagen vann vi första matchen på WO och fick därför spela mot "högst är större än längst" som är ett svinbra lag. Vi åkte givetvis på stordäng, men lika glada var vi för det :) På kvällen blev det återigen fest hemma hos mig med samma folk innan vid drog till området. Igår spelade John de Sohn och Nause. Riktigt kul :)
 
I morse när jag vaknade var det inte lika kul... Skapligt bakis. Mellan 7 och 12 på morgonen/förmiddagen var det fruktansvärt men nu är det bra. Så nu ska jag plugga lite inför opponeringen som är imorgon samt att jag ska Skypa med SSC IB HL. Puss!
 

RSS 2.0