Progress.

På kvällen den 5:e oktober 2011 fotade jag och Patrik så kallade "före-bilder". Bilder som vi sedan ska använda för att kunna visa våra kroppar "före" och "efter" att vi tränat hårt och varit duktiga. En motiverande grej liksom. Nu har det ju gått lite mer än ett år men det har inte hänt så mycket. Liite har hänt, men man hade ju hoppats på värsta megaförändringen såklart. Anledningen till att resultaten inte är så bländande är att jag tränat väldigt sporadiskt det här året. I somras blev det nästan ingen träning alls. Den här hösten har jag varit rätt duktig men bilderna är tagna efter 2 veckor av ingen träning alls (eller jo två innebandypass och ett crossfitpass kom jag på).
 
Jag märker själv att t ex armarna blivit större och starkare, det känns bra. Men det syns inte så bra på bilderna. Jag får köra på ett år till helt enkelt, och återkomma hösten 2013! Till höger är i alla fall bilderna vi tog igår, 20 november 2012, drygt ett år senare:
 
2011 - 2012
 
2011 - 2012
 
2011 - 2012
 
Haha, hade precis ätit ugnspannkaka när vi tog bilderna igår så magen får ni inte titta på :D Och nej, jag har inte använt samma underkläder ett år ;) Men tänkte att det kanske syns bäst om jag tar samma som 2011.
 
Känns sjukt pinsamt och läskigt att göra det här, men men. Det borde väl ge en spark i baken om något! Nu kör vi hårt 12/13! Over and out.

Crossfit.

Hej! I tisdags tränade jag crossfit för första gången. Först hade jag lite löpskola tillsammans med Peter, sedan körde vi ett pass som Peter satt ihop. Vi gjorde 50 reps på 5 olika övningar. Man körde på bäst man ville och under tiden hade vi en klocka som stod och gick, och varannan minut ringde den. Då fick man avbryta det man höll på med och köra 1 marklyft, 5 armhävningar och 10 benböj med kroppsvikt. Så ju långsammare man var, desto oftare var man tvungen att "avbryta" och köra dessa tre "extraövningar". 
 
Jag tycker att det var en kul och jobbig träningsform, har massa träningsvärk typ överallt idag. Ett kul avbrott jämfört med mina gamla vanliga hypertrofipass helt enkelt. Men det är ingenting som jag vill träna regelbundet (jag vill ju bli biff ;)). Tror  väl inte att crossfit är en träningsform för vem som helst utan det kräver god kunskap om utförandet av övningarna, eftersom skaderisken ökar när man blir så pass trött. Men bara man kan korrekt utförande (och detta trots att man är trött) och tycker att det är kul så är det väl bara att köra på!

Kinesiotejp.

På praktiken får jag vara med och träffa klienter och sen får jag själv vara lite försökskanin. Här kör vi tejpskola med kinesiotejp :) Innan nästa vecka är slut hoppas jag att jag även har fått prova akupunktur och tens. Trevlig helg!


Träning vecka 44.

Måndag: Bröst och triceps
Tisdag: Rygg och biceps + 20 min crosstrainer
Onsdag: Axlar
Torsdag: -
Fredag: Ben
Lördag: -
Söndag: -
 
Det blev fyra bra träningspass förra veckan. Gött att få in lite cardio också, även om det är extremt lite. Vill verkligen bli bättre på att gå iväg och träna konditionen. Är sugen på spinning igen! Nu är jag ju dock i Norrköping i två veckor så då är det svårt att få något gjort. Kan ju inte springa pga mitt löparknä och något gym som tillämpar CMS Travelpass finns inte här tyvärr... Så det känns segt. Men det blir förhoppningsvis nåt pass på Citykliniken under praktiken! :)
 
Over and out.
/ Matilda

På plats i Norrköping.

HEJ BLOGGISEN! Förlåt att jag inte skrivit på ett tag. Nu är jag på plats i Norrköping. Landade på Bromma Airport i söndags och kom hem till Kolmården vid 10 på kvällen om jag minns rätt.
 
Igår gjorde jag min första dag av 14 på Citykliniken. Känns gött att vara igång med praktiken, speciellt när jag har fått ett så bra bemötande första två dagarna. Känns som att dessa två veckor kommer att gå jättefort!
 
Imorgon efter praktiken ska jag hjälpa till att träna småsyrrornas innebandylag - ska bli kul! Sen på torsdag kommer Patrik ner och hälsar på :) I helgen är det fars dag så då kommer vi åka och hälsa på både morfar och farfar. Kommer bli kanoners.
 
Ni får ha det så bra så hörs vi framöver!
 
En bild från min och Djannet's photoshoot då vi tog bilder till Sportskydd.com :)

RSS 2.0