Vecka 33.

Halli hallå.
I tisdags var jag på födelsedagskalas hemma hos Malin. Vi var ett gäng tjejer från klassen som träffades för att fira. Malin bjöd på supergod tårta/paj, alltså verkligen SUPERGOD (och snygg var den dessutom). Så vi fikade och satt och pratade och diskuterade om allt mellan himmel och jord, men mest om vår framtid. Alla har vi panik över vad det ska bli av oss egentligen. Skönt ändå att man slipper vara ensam i det hela. Framåt midnatt gick vi till Rex. Det var inte så mycket folk där, och det var inte speciellt kul att dansa så vi satt oss vid ett bord och pratade lite till, haha. Hängde där fram till stängning, sedan cyklade var och en hem till sig :)
 
 
Igår och idag har jag jobbat ute på flygplatsen. Har börjat klockan 06.00 på morgonen och därför klivit upp 04.45. Alldeles för tidigt. Har däckat på soffan efteråt båda dagarna. Idag har det varit så fint väder så jag har hängt på Nydala och solat tillsammans med Hanna och Henke. Riktigt härligt. Skönt att få åtminstone en riktig sommardag på stranden här uppe i Umeå.
 
En trött Matilda som gått upp alldeles för tidigt på morgonen. 
 
Nu har jag precis kommit hem från gymet. På vägen hem gick jag förbi Ica och köpte ett paket glassbåtar, höhö. Har Skypat lite med familjen också. Men nu ska jag chilla lite i soffan innan det är dags att däcka för natten. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0