På semester.

Ville bara säga att jag har det bra. Jäkligt bra :) Näst sista dagen i Grekland och jag sitter i en solsäng vid poolen och njuter. Livet <3


Vecka 33.

Halli hallå.
I tisdags var jag på födelsedagskalas hemma hos Malin. Vi var ett gäng tjejer från klassen som träffades för att fira. Malin bjöd på supergod tårta/paj, alltså verkligen SUPERGOD (och snygg var den dessutom). Så vi fikade och satt och pratade och diskuterade om allt mellan himmel och jord, men mest om vår framtid. Alla har vi panik över vad det ska bli av oss egentligen. Skönt ändå att man slipper vara ensam i det hela. Framåt midnatt gick vi till Rex. Det var inte så mycket folk där, och det var inte speciellt kul att dansa så vi satt oss vid ett bord och pratade lite till, haha. Hängde där fram till stängning, sedan cyklade var och en hem till sig :)
 
 
Igår och idag har jag jobbat ute på flygplatsen. Har börjat klockan 06.00 på morgonen och därför klivit upp 04.45. Alldeles för tidigt. Har däckat på soffan efteråt båda dagarna. Idag har det varit så fint väder så jag har hängt på Nydala och solat tillsammans med Hanna och Henke. Riktigt härligt. Skönt att få åtminstone en riktig sommardag på stranden här uppe i Umeå.
 
En trött Matilda som gått upp alldeles för tidigt på morgonen. 
 
Nu har jag precis kommit hem från gymet. På vägen hem gick jag förbi Ica och köpte ett paket glassbåtar, höhö. Har Skypat lite med familjen också. Men nu ska jag chilla lite i soffan innan det är dags att däcka för natten. Godnatt!

Nytt i garderoben.

Jag har gjort en stor garderobsrensning. Säljer en hel del på Tadera, och för pengarna har jag nu köpt mig en ny skjorta från H&M. Känner mig riktigt nöjd :)


Så typiskt Norrland.

I Norrland har folk överlag ganska grava problem med att köra bil. Och att parkera. Ja, ni ser ju själva...
 
Cykeln stod där på bilparkeringen när vi (jag och Patrik) kom och skulle parkera. Vi tänkte typ "vem fan är så dum att den ställer en cykel på en bilparkering?". Sen gick vi in och handlade lite. Och när vi kom ut stod Saaben där... Så fel det bara kan bli. 

Mirror mirror on the wall...

Nyduschad och osminkad. Vilken av de två nedre är bäst? Den högra har redigerats i appen Pixlromatic, den vänstra är "all natural". 

Söndag 120812.

Hej bloggen! Förlåt att jag inte har uppdaterat på länge.
 
Jag har nu jobbat färdigt för sommaren på First Camp Umeå. Gjorde mitt sista pass i tisdags den här veckan. I onsdags gjorde jag en ganska spännande grej... Jag satte in en hormonspiral... Funderar på att delge "min historia" på min andra blogg (träningsbloggen), men vi får se. Det kanske är sådant man ska hålla för sig själv :P
 
I torsdags jobbade jag ute på flygplatsen ett par timmar. I fredags var jag och Patrik på bio och såg Snow White and the huntsman. Riktigt bra film - rekommenderas! Igår var vi hos Fredrik och Marielle och idag har vi tränat och även varit barnvakt åt Milo. Vi gick till 4H och tittade på djur, och så var vi på campingen och lekte i den stora lekparken och lånade en trampbil.
 
Det har faktiskt varit helt OK väder den här veckan så det känns skönt :) Har till och med kunnat sola lite på balkongen :) Hoppas det håller i sig i nästa vecka också. Men nu ska jag kika iväg. Ha det bra! Over and out.

"Svensk sommar".

Alltså den här sommaren går till historien som den sämsta jag någonsin varit med om. Jag kan räkna på fingrarna vilka dagar det har varit strålande sol och blå himmel - typ 5 dagar?!? Resten har varit regniga/molniga/kalla/blåsiga. Sjukt bra tajmat att jag har en resa till Grekland inbokad i alla fall... Annars hade jag blivit tokig. Känns konstigt när man varit tvungen att ha långbyxor och jacka nästan varje dag. Suck!

 


RSS 2.0