Mina kids.


Extraveckan - Grupp 3.


Vecka tre - Grupp 5.


Vecka fyra - Grupp 6.

Dessa tre gäng har jag hängt med under veckorna på campen. Dessa tre foton framkallar otroligt mycket minnen, så jag står fast vid att en bild säger mer än tusen ord. Framförallt får jag värsta lyckoruset när jag ser alla dessa olika ledare jag bildat team med. Vilka underbara människor. Dom är bäst. Det är coolt att man kan bli så tajt med folk man aldrig träffat förut, på bara 6 dagar. Sportscamp is the shit. På riktigt. Puss.


336 dagar kvar...

Hehe, har inte bloggat på 3 veckor. 2 av dessa veckor har varit sinnessjukt bra eftersom jag har hängt på campen. Jag älskar sportscamp. Alla älskar sportscamp. WAKA WAKA! Här halkade man in på ett bananskal för fyra år sen och nu undrar jag hur jag ska klara mig en sommar utan campen. Det går inte. Så nästa sommar lär jag vara tillbaka igen. Igår hade vi avslutningsfest och den spårade som vanligt. Kul var det. Precis som mina 3 campveckor har varit. Underbart. Men nu ska jag vara lite social med farmor som kommit på besök. Hejsvej!


En lördag i början på juli.

Tjena mors!
Idag har jag varit i Virlången med la familia och tagit årets första dopp. Det har varit kanonväder hela dagen. Varmt och skönt, 30 grader i skuggan och blå himmel. Skönt att vara ledig en sån dag. Och perfekt för att även en badkruka som mig ska våga sig i sjön. När vi kom hem från badet drog jag direkt till vattenrutschen för att stänga åt Ekan. Och imorgon är det jag som tar över helt och hållet. Nu väntar 7 dagars jobb i vattenrutschen. Därefter 14 dagars jobb på Stadium Sports Camp. Detta toppas av ytterligare 5 dagar i vattenrutschen om allt går som jag vill. För sen vill jag åka till Piteå och besöka PDOL (och en och annan söt person). Vore hur fint som helst! Och sen är juli slut. Jag längtar. Men nu ska jag krubba grillat.
Hejsvej!


Slow.


Ledare + bullar från vecka 0 på campen.

Efter campens extravecka var det midsommar. Årets midsommar var lite speciell. Den tillbringades i Jursla/Åby i ett jättestort hus. Och det var fruktansvärt trevligt och mysigt. Men sen dess har jag varit ledig. Och det har tyvärr varit svintråkigt. Jag har inte gjort en enda vettig grej känns det som. Sämsta Matilda. Måste rycka upp mig nu. Det som stör mig mest är att jag inte hittat en bikini. Jag har varit ledig en hel vecka men har ändå inte lyckats ta mig in till stan för att hitta en bikinijävel. Måste ju ha en tills jobbet börjar i vattenrutschen (på söndag). Bara två dagar kvar nu. Vilket problem va. Gudars.

Men men! Jag ska inte sitta här och klaga över att jag inte förmått mig att ta mig in till stan för att hitta en bikini. Dags att börja vara lite produktiv istället. Men först ska jag sova (hehe). Godnatt.


RSS 2.0