God jul!

God jul kära bloggläsare! (Lite i efterskott men ändå). Min julafton tillbringades hemma hos morbror med familj i Umeå. Det var trevligt och mysigt. Tomten kom på besök och vi åt god mat. Men jag undrar varför man jagar upp sig så mycket för denna dag, när den så fort är över? Hm. Julklappar delades ut. Det är så kul att ge, men också att få förstås. Jag fick mest pengar (som jag hade önskat mig). Tanken var att de skulle gå till ett par nya pjäxor men det blev ett bidrag till en ny TV istället. Dagen efter julafton sprang jag nämligen in på Elgiganten kl 08.00 och haffade en 40'' samsung LED-TV. Nöjd tjej. Sedan åkte vi mot Kolmården. Nu är jag hemma i Östergötland och trivs som fisken i vattnet.

Idag tog vi en sväng in till stan och jag köpte hårfärg. Nu ska jag bli brunett igen. Hoppas att resultatet blir bra bara, är inte sugen på grönt hår... Kommer troligtvis färga imorgon kväll så vi får se hur det blir. Nu ska jag kika på Robin Hood som visas på TV. Min favoritfilm. Kram på er.


Onsdag 101222.

Ber om ursäkt för den bristande bloggningen men...

...jag är ju faktiskt elitidrottsstudent nu för tiden ;)

Hehe. Nevars. Har hela familjen på besök här uppe och julafton närmar sig med stormsteg. Vi kommer fira jul hos min morbror och sedan drar vi oss hemåt mot Kolmården. Blir en vecka nere i södern. Annars har jag haft fullt upp med plugg i veckorna, och i helgen hann jag med en släng av magsjuka/matförgiftning. Vet inte riktigt vad det var för något men dåligt mådde jag i alla fall. Har också hunnit med att köpa de sista julklapparna så det känns skönt. Nu är det full fokus på avkoppling och rehab den kommande veckan ;) Hoppas ni får en god jul. Kram på er.


Snygg jacka!


Alltså den är SÅ SNYGG! Vill ha vill ha vill ha. Kostar dock 2899 :- vilket slår hårt mot studentens plånbok. Hade varit awesome att susa ner för skidbackarna i denna i alla fall. Sjukt snygg. Finns på junkyard.se.


Söndag 101205.

Hej. Idag har jag tagit det chill. Sov till 11, gick upp och åt frukost och därefter gick jag en promenix till Ersboda för att handla lite julklappar. Nu är hälften av alla klappar klara, känns bra! Hittade dessutom ett underställ till mig själv också. Fick 100 kronor rabatt dessutom, tack vare en rabattcheck på Stadium. Det blev ett svart underställ från Craft. Hoppas nu att det ska vara varmt och andas bra. Om jag hade haft en kamera hade jag kanske kunnat visa, men min digitalkamera är trasig. Det suger. Vet inte hur det har gått till, men det verkar vara något med batteriet.

Men men. Jag saknar min familj väldigt mycket nu, det känns att det var längesen man var hemma och träffade alla. Ska bli så kul när hela familjen kommer upp hit. Vi ska nämligen fira jul i Umeå i år. Det kommer nog bli toppen. Sen följer jag med dom hem till Kolmården/Norrköping över nyår. Längtar!


Helg hela veckan.

Yeay fredag igen! Jag har visserligen haft helg hela veckan typ, men ändå. Helg på riktigt är ju det bästa!

Den kursen vi läser nu är så himla slapp (tror jag har nämnt det förut). Den här veckan har jag till exempel haft 5 timmars schemalagd skoltid fördelat på två tillfällen. Vid båda tillfällena fick vi sluta tidigare. Så totalt har jag kanske varit i skolan 2 timmar den här veckan. Vi har ett grupparbetetvå sidor som vi fått hela tre veckor på oss att göra... Det gjorde vi såklart färdigt på en pisskvart så någon stress har man inte riktigt fått känna på under denna kurs. Visst är det skönt men det känns dumt för det går ju studielån varje dag... Hela den här kursen på fem veckor hade dom kunnat trycka ihop på två veckor, lätt. På tisdag har vi tenta så idag har jag tentapluggat lite, men jag har kollat på tidigare tentor och de verkar inte alls svåra... Så om jag pluggar ordentligt på måndag kommer det nog inte vara några problem.

Men men. I helgen hade jag tänkt åka till Stadium och kolla efter underställ. Har en rabattkupong som jag ska försöka utnyttja. Sen har vi match på lördag (bänkad som vanligt). Och något mer har jag faktiskt inte planerat. Får se vad som händer och sker. Kram!


RSS 2.0