Morrn morrn

Har nyligen anlänt till skolan.
AIK vann igår :P Först var matchen rätt ointressant då AIK ledde med 6-1, men sen började Täbys upphämtning. 6-1 blev 6-6, bl a genom en kall straff. Men sen gjorde AIK två mål, det sista riktigt läckert från Jihde till Vesterlund. Så nu är det 2 - 1 i matcher till Täby.

Var för övrigt dyngtrött när jag vaknade imorse. Och är det fortfarande. Undrar om det är gårdagens intervallpass som sitter kvar i kroppen? Kan ju inte påstå att jag har gett tillbaks kroppen den energi jag gjorde av med då, eftersom det i stort sett enda jag åt igår var godis. Sitter nästan och har panikångest nu. Och ingen frukost åt jag i morse heller. En liten jävla talrik kräm. Så nu är jag hungrig också.

Får se till att äta mycket när jag kommer hem sen. (Skolans käk brukar inte vara så gott). Hinner väl vara hemma en timma ungefär, för sedan ska vi åka till Södra Vi, nånstans i Smålandsskogarna. Bergs-folket ska (som vanligt?) inte vara med. Så det får väl bli att ta med sig stickan, så kanske man får lira ute.

Men nu börjar hälsa/friskvården. Ska börja studera packningsteknik tror jag ;) Inför vandringen. Lär bli rätt slappt, vilket är förbannat skönt. Har jag tur kan jag smygjobba lite med idrottsuppgiften som jag inte hann klart igår. Fan.

Och nu ska jag avsluta detta meningslösa inlägg. Kanske inte ett så charmerande andra inlägg i min nya blogg. Men det får ni ta.
Peace, love and understanding
/ tillsoN


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0